KRIŠTOFOVA NEDELJA (26.7.): Danes je Krištofova nedelja in blagoslov prevoznih sredstev in voznikov. Bog povrni za vaš dar za prevozna sredstva naših misijonarjev.

 

LEPA NEDELJA PRI SV. BARBARI (2.8.): V nedeljo, 2. avgusta, bomo ob 10.30 uri, obhajali lepo nedeljo s Telovsko procesijo pri sv. Barbari. Zato to nedeljo ob 10.15 uri v župnijski cerkvi ne bo svete maše.

 

MOLITEVNO SREČANJE ČLANOV ŽPS IN KLJUČARJEV (3.8.)

V ponedeljek, 3. avgusta, vabljeni člani ŽPS in ključarji na molitveno srečanje k Jankotu Zidarju na Šerovo.

 

LEPA NEDELJA PRI SV. LOVRENCU (9.8.): V nedeljo, 9. avgusta, bomo ob 10.30 uri, obhajali lepo nedeljo s Telovsko procesijo pri sv. Lovrencu. Zato to nedeljo ob 10.15 uri v župnijski cerkvi ne bo svete maše.

 

PRVA SOBOTA V MESECU (1.8.): Na prvo soboto v mesecu, povabljeni k tihi molitvi pred Najsvetejše po večerni sveti maši do 22. ure.

 

PRVA NEDELJA V MESECU (2.8.): Nedelja je prva v mesecu, vaš dar bo namenjen za obnovo župnijske cerkve. Bog povrni za vsak vaš dar.

 

PRVI ČETRTEK V MESECU (6.8.): Četrtek je prvi v mesecu, povabljeni k molitvi za duhovne poklice in sveti maši.

 

KOŠNJA TRAVNIKA K SV. ROKU (8.8.)

V soboto, 8. avgusta, ob 5. uri naprošeni, da pokosimo in pograbimo travnik med kapelicami k sv. Roku. Lepo prosimo za pomoč.

 

PRVI PETEK V MESECU (7.8.)

Petek je prvi v mesecu, povabljeni k sveti maši ob 9. in 19. uri. Ta dan bo obisk bolnikov na domu.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE: V času od ponedeljka 17. avgusta do petka 21. avgusta bo potekal počitniški oratorij za otroke. Zaradi okoliščin bo število udeležencev omejeno na 50 otrok.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: Nadaljujemo z obnovitvenimi deli v župnijski cerkvi. Dela so takšna, da se vidi bolj malo, stroški pa niso tako mali. Zato vas res lepo prosim za pomoč, pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Hvala vsem za razumevanje in pomoč.

 

ZAŠČITNI UKREPI ZOPER KOVID-19: Naprošamo vas, da ob nedeljskih svetih mašah, na listič napišete svojo telefonsko številko  in jo ob vstopu v cerkev daste v poseben nabiralnik (škatlo ipd.) brez imena in naslova. Naprošeni, da pri svetih mašah uporabljate zaščitne maske.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE: V mesecu avgustu skrbijo za cerkev in veroučne prostore verniki iz Stranja in Belega. Vernikom iz Dvora, ki ste v mesecu juliju skrbeli za vse to, se lepo zahvaljujemo.