PRAZNIK SVETEGA REŠNJEGA TELESA IN KRVI

V četrtek je slovesni in zapovedan praznik Svetega Rešnjega Telesa in Krvi. Sveti maši bosta ob 9. in ob 19. uri. Zvečer ob 19. uri bomo imeli tudi telovsko procesijo okoli cerkve. Lepo vas povabim, da pridete k sv. maši in skupaj počastimo Jezusa v svetem zakramentu ter ga prosimo za blagoslov našega dela.

 

MAŠA PRI KAPELI V GLOBOKEM

Kapela v Globokem letos praznuje 20 let od kar je bila postavljena. Ob jubileju te kapele bo v soboto 21. junija ob 15. uri popoldne pri tej kapeli sv. maša. Pri sveti maši se bomo spomnili vseh, ki so sodelovali pri postavitvi kapele, še posebej pa se bomo spomnili vseh pokojnih iz vasi Globoko, ki so se v tem času poslovili od nas in odšli v večnost. Vsi pa smo lepo povabljeni k temu lepemu dogodku.

 

LEPA NEDELJA PRI SV. MIKLAVŽU

V nedeljo bomo obhajali lepo nedeljo pri sv. Miklavžu ob 10.30 uri. Zato v župnijski cerkvi ob 10.15 uri ne bo sv. maše. Lepo povabljeni na naše podružnice k sv. maši.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ

Otroci, lepo vabljeni na počitniški oratorij, ki bo od ponedeljka 7. do petka 11. julija 2014. Junak letošnje oratorijske zgodbe je sv. Peter, o katerem lahko veliko prebermo v evangelijih, apostolskih delih. Skozi celoten oratorij bomo spoznali Petrovo življenjsko zgodbo, od njegovega poklica do smrti. Bil je preprost ribič, ki je na Jezusovo povabilo zapustil mreže in vstopil v novo “službo”. Ob Jezusu apostol Peter spoznava Božjo moč, človeško slabost, človeško vero, Božje usmiljenje. Otroci so prijavnice dobili pri verouku, na voljo so tudi v cerkvi in na spletni strani pod rubriko Oratorij 2014.

 

MINISTRANTSKA VAJA

V četrtek ob 18. uri, ministranti lepo vabljeni na ministrantsko vajo, potem pa k praznični sveti maši.

 

KONCERT PRI SV. ROKU

Vabljeni na koncert  v cerkev sv. Roka, v četrtek 19.06.2014, ob 20 uri, kjer vam bo  Ženski pevski zbor iz Rogaške Slatine in Moški pevski zbor Rožmarin ob izteku letošnje pevske sezone zapel nekaj pesmi. Vljudno vabljeni.

 

ROMANJE V MEDŽUGURJE

V času od petka 12. do nedelje 14. septembra 2014, bomo poromali v Medžugurje. Cena romanja je 115€. Ob prijavi prosimo, da posredujete svoje osebne podatke.

 

ROMANJE V MEDŽUGURJE

V času od 23. do 25. junija vabljeni na romanje v Medžugurje. Prijave zbira Andreja Pezdevšek.

 

ROMANJE STAREJŠIH NA BREZJE

V soboto 5. julija bomo s starejšimi poromali na Brezje. Romanje bo skupaj s starejšimi iz Sladke Gore. Cena romanja je 18€ in vključuje prevoz ter kosilo. Prosimo, da se čim prej prijavite.