ZAHVALNA SVETA MAŠA OB ODHODU G. DEKANA TADEJA LINASIJA

V nedeljo, 25.7., bo v župnijski cerkvi ob 10:15 slovesna zahvalna sveta maša ob odhodu našega g. župnika. Ker se bomo po maši še malce zadržali, ste gospodinje povabljene, da spečete pogače, kifeljčke,… ki jih lahko prinesete na dan slovesnosti do 9.ure v učilnico pri cerkvi. Povbljeni, da s svojo prisotnostjo pri sv. maši izrazimo hvaležnost za ves trud in delo, ki ga je g. župnik »pustil« v naši župniji.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE (od 23. do 27.8.)

Otroci povabljeni na drugi termin počitniškega oratorija, ki bo od ponedeljka 23. do petka 27. avgusta.

 

KRIŠTOFOVA NEDELJA (25.7): V  nedeljo, 25. julija, bomo obhajali Krištofovo nedeljo. Na ta dan tudi poteka vozniška akcija MIVA za nakup novih vozil za naše misijonarje. Blagoslov vozil in voznikov bo ponovno možnost za darovanje prispevkov k nakupu tako potrebnih  vozil naših misijonarjev. V imenu naših misijonarjev se za vašo pripravljenost, sodelovanje in darove iskreno zahvaljujemo.

 

LEPA NEDELJA PRI SV. BARBARI (1.8)

V nedeljo, 1. avgusta bomo obhajali lepo nedeljo pri sv. Barbari. Ob 10.30 uri bo Telovska procesija in nato sveta maša. Lepo povabljeni. V župnijski cerkvi to nedeljo ne bo svete maše ob 10.15 uri.

 

PRVA NEDELJA (1.8): Na prvo nedeljo v avgustu bo vaš dar namenjen za nove klopi v župnijski cerkvi. Bog vam povrni za vaš dar.

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: Obnova župnijske cerkve teče dalje. V izdelavi je glavna čelna stena fasade na cerkvi ter glavna vhodna vrata. Zato so glavna vhodna vrata zaprta. V mesecu septembru se bo pričela tudi obnova fresk pod zvonico. Se pa še naprej priporočamo in naprošamo, da s svojimi darovi podprete še ta zadnji del obnove. Hvaležni smo vam za vsak vaš prostovoljni dar, ki ga lahko darujete na TRR župnije: SI56 0400 1004 6471 719 ali v župnišču. Hvala za razumevanje in pomoč.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu juliju skrbijo za župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz  Dvora.