LEPA NEDELJA PRI SV. TOMAŽU

V nedeljo lepo vabljeni na lepo nedeljo k sv. Tomažu s Telovsko procesijo ob 10.30 uri. Svete maše ob 10.15 uri v župnijski cerkvi zato ne bo.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE

V času počitnic župnija vabi otroke na počitniški oratorij. Prvi termin je že zapolnjen. Povabljeni pa na drugega od 23. do 27. avgusta.

 

PRAZNIK APOSTOLOV SV. PETRA IN PAVLA

V torek je praznik apostolov sv. Petra in Pavla. Sveti maši bosta ob 8.30 uri in 19. uri. Lepo vabljeni k prazničnemu bogoslužju.

 

PRVI ČETRTEK: Četrtek je prvi v mesecu. Povabljeni k sveti maši in molitvi za nove duhovne poklice.

 

PRVI PETEK: Petek je prvi v mesecu. Sveti maši bosta ob 9. in 19. uri. Ta dan bo obisk bolnikov na domu.

 

PRVA SOBOTA: Sobota je prva v mesecu. Povabljeni k češčenju Najsvetejšega do 22. ure.

 

PRVA NEDELJA: Prihodna nedelja je prva v mesecu, vaš dar bo namenjen za obnovo župnijske cerkve. Bog vam povrni.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

Obnova župnijske cerkve teče dalje. V izdelavi je glavna čelna stena fasade, portal in  glavna vhodna vrata. Zato so glavna vhodna vrata zaprta. Klopi so pripravljene za postavitev v cerkev, še pred tem pa moramo zaščititi in očistiti tlak v cerkvi. Verjetno se bo zgodilo, da bo v mesecu juliju cerkev za par dni zaradi tega popolnoma zaprta. V mesecu septembru se bo pričela tudi obnova fresk pod zvonico. Se pa še naprej priporočamo in naprošamo, da s svojimi darovi podprete še ta zadnji del obnove. Hvaležni smo vam za vsak vaš prostovoljni dar, ki ga lahko darujete na TRR župnije: SI56 0400 1004 6471 719 ali v župnišču. Hvala za razumevanje in pomoč.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu juliju skrbijo za župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz  Dvora. Vernikom iz Koretnega, Konuškega in Šerovega, ki ste v mesecu juniju skrbeli za vse to se lepo zahvaljujemo.