VEROUK:

V tem tednu je verouk samo za 3. b in c razred in 9. razred. Ostali razredi so veroučno leto že zaključili.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE: V času počitnic župnija vabi otroke na počitniški oratorij, ki se bo odvijal od 5. do 9. julija (I. termin) in od 23. do 27. avgusta (II. termin). Otroci so prijavnice dobili pri verouku, so pa tudi na spletni strani župnije.

 

TRIDNEVNICA PRED PRVIM SVETIM OBHAJILOM:

 V torek, četrtek in soboto imajo veročenci 3. c razreda in njihovi starši tridnevno duhovno pripravo na prvoobhajilo ob 19. uri v župnijski cerkvi. Starši imate pred in med sveto mašo priložnost za sveto spoved.

 

SVETE MAŠE V TEM TEDNU: Svete maše v tem tednu so samo zvečer ob 19. uri.

 

SLOVESNOST PRVEGA SVETEGA OBHAJILA ZA VEROUČENCE 3. C RAZ.

V nedeljo bo ob 12. uri, slovesnost prvega svetega obhajila za veroučence 3. c razreda. Lepo povabljeni tudi sorodniki.

 

ČIŠČENJE CERKVE IN NJENE OKOLICE ZA SLOVESNOST PRVEGA SVETEGA OBHAJILA: Starši prvoobhajancev 3. c razreda in birmancev naprošeni, da v četetek ob 17. uri, pripravijo cerkev in njeno okolico za slovesnost prvega svetega obhajila in svete birme.

 

PRIPRAVE NA ZAKRAMENT SVETE BIRME: V ponedeljek, sredo in petek imajo birmanci duhovno pripravo na zakrament svete birme, vsak večer ob 19. uri v župnijski cerkvi. V tem času birmanci pišejo svoj birmanski dnevnik. Zato povabljeni vsi birmanci, starši in botri, da prihajate k sveti maši. Sveta birma bo v soboto. Razdeljena bo na dva termina ob 10. uri in ob 12. uri. Danes ob 19. uri, vabljeni botri na srečanje v župnijsko cerkev.

 

NEDELJSKE VEČERNE SVETE MAŠE: Od prihodnje nedelje dalje, ne bo več večerne svete maše.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: Smo v zadnji fazi obnove župnijske cerkve. Lepo naprošeni, da s svojimi darovi podprete še ta zadnji del obnove. Hvaležni smo vam za vsak vaš prostovoljni dar, ki ga lahko darujete na TRR župnije: SI56 0400 1004 6471 719 ali v župnišču. Hvala za razumevanje in pomoč. Preteklo nedeljo ste za obnovo darovali 1.518,30€.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu juniju skrbijo za župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz