POSTNI ČAS: V postnem času povabljeni k osebni in skupni družinski molitvi, dobrim delom, sveti maši in sveti spovedi.

 

MOLITEV KRIŽEVEGA POTA OB PETKIH

Vsak postni petek, pol ure pred večerno sveto mašo, povabljeni k molitvi križevega pota v župnijsko cerkev.

 

SPOVEDNI DAN

Zakrament svete spovedi je zakrament božjega usmiljenja in ljubezni Boga do vsakega človeka. Da bi lažje omogočili sveto spoved za letošnji postni čas bo vsak petek v tednu spovedni dan in sicer zvečer med 17.00 in 18.00 uro. K sveti spovedi pa bo seveda mogoče vedno pred vsako sveto mašo. Res lepo povabljeni k sveti spovedi.

 

VEROUK

Že od sredine oktobra je verouk na daljavo, zato spodbujam in vabim starše in veroučence, da skupaj predelujete veroučna gradiva, ki jih najdete na spletni strani(zupnija.smarje.com, pod zavihkom VEROUK), nekaterim pa je poslano v njihov e-naslov. Povabljeni tudi k sveti maši.

 

VEROUČNO SREČANJE NA SPLETU ZA VEROUČENCE 8. RAZREDA

V petek ob 18. uri bodo veroučenci 8. razreda povabljeni na veroučno srečanje preko spleta. Prosimo za odzivnost in sodelovanje.

 

VEROUČNO SREČANJE NA SPLETU ZA VEROUČENCE 9. RAZREDA

V petek ob 19. uri bodo veroučenci 9. razreda zopet povabljeni na veroučno srečanje preko spleta.

 

NAŠI RAJNI

Umrla je Marija Krznar iz Šmarja. Pogreb bo v sredo ob 15. uri. Umrla je Marija Murko iz Kamenika. Pogreb in nato pogrebna sveta maša v župnijski cerkvi bo v sredo ob 15.30 uri. Spomnimo se rajnih v molitvi.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

Dela v cerkvi počasi potekajo dalje. V tem letu nas čaka še zadnji in zaključni del obnove župnijske cerkve. Hvaležni smo vam za vsak vaš prostovoljni dar, ki ga lahko darujete na TRR župnije: SI56 0400 1004 6471 719 ali v župnišču. Hvala za razumevanje in pomoč.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV

V mesecu  marcu čistijo cerkev verniki iz Predela in Senovice.