PRAZNIK APOSTOLOV SV. PETRA IN PAVLA (29.6): V ponedeljek je praznik apostolskih prvakov sv. Petra in Pavla. Sveti maši bosta ob 9. In 19. uri. Povabljeni.

 

NAŠI RAJNI: Umrl je Alojz Gobec iz Šmarja. Pogrebna sveta maša v avli vežice in nato pogreb bo v torek ob 16. uri. Spomnimo se ranjega v molitvi.a

 

LEPA NEDELJA PRI SV. TOMAŽU (5.7): Prihodnjo nedeljo bomo ob 10.30 uri obhajali lepo nedeljo s Telovsko procesijo pri sv. Tomažu. Zato v nedeljo svete maše ob 10.15 v župnijski cerkvi ne bo. Lepo vabljeni k sv. Tomažu.

 

PRVI ČETRTEK (2.7.): Četrtek je prvi v mesecu. Povabljeni k molitvi in sveti maši za duhovne poklice.

 

PRVI PETEK (3.7): Petek je prvi v mesecu. Sveti maši bosta ob 9. in 19. uri. Lepo povabljeni k molitvi.

 

PRVA SOBOTA (4.7): Na prvo soboto vabljeni k tihi molitvi pred Najsvetejše do 22. ure.

 

PRVA NEDELJA (5.7.): Prihodnja nedelja je prva v mesecu. Vaš dar bo namenjen za obnovo župnijske cerkve.

 

MOLITVENO SREČANJE KLJUČARJEV IN ŽPS (6.7): V ponedeljek, 6. julija, ob 20. uri, vabljeni člani ŽPS in ključarji na molitveno srečanje k Jankotu Čakšu v Krčevine.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE: V času od ponedeljka 6. julija do petka 10. julija bomo imeli počitniški oratorij za otroke (prvi termin) in v času od ponedeljka 17. avgusta do petka 21. avgusta (drugi termin). Zaradi okoliščin bo število udeležencev omejeno na 50 otrok.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: Nadaljujemo z obnovitvenimi deli v župnijski cerkvi. Dela so takšna, da se vidi bolj malo, stroški pa niso tako mali. Zato vas res lepo prosim za pomoč, pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Hvala vsem za razumevanje in pomoč.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu juliju skrbijo za župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz  Dvora. Vernikom iz Koretnega, Konuškega in Šerovega, ki ste v mesecu juniju skrbeli za vse to se lepo zahvaljujemo.