SREČANJE STARŠEV BIRMANCEV:V četrtek vabljeni starši birmancev na srečanje, ki bo potekalo v župnijski cerkvi. Ob 19. uri je sveta maša po njej pa srečanje.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE: V času od ponedeljka 6. julija do petka 10. julija bomo imeli počitniški oratorij za otroke (prvi termin) in v času od ponedeljka 17. avgusta do petka 21. avgusta (drugi termin). Zaradi okoliščin bo število udeležencev omejeno na 50 otrok. V prihodnjem tednu bodo na voljo prijavnice.

 

LEPA NEDELJA PRI SV. MIKLAVŽU: Prihodnjo nedeljo bomo ob 10.30 uri obhajali lepo nedeljo s Telovsko procesijo pri sv. Miklavžu. Zato prihodnjo nedeljo svete maše ob 10.15 v župnijski cerkvi ne bo. Lepo vabljeni k sv. Miklavžu.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: Nadaljujemo z obnovitvenimi deli v župnijski cerkvi. Dela so takšna, da se vidi bolj malo, stroški pa niso tako mali. Zato vas res lepo prosim za pomoč, pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Hvala vsem za razumevanje in pomoč. Preteklo nedeljo ste za obnovo cerkve darovali 1.475,40€. Bog vam povrni.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu juniju skrbijo za župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Koretnega, Konuškega in Šerovega.