PRVI ČETRTEK

Četrtek je prvi v mesecu. Pred sveto mašo bomo pred izpostavljenim Najsvetejšim molili za duhovne poklice

 

PRVI PETEK

Petek je prvi v mesecu. Po sveti maši bo molitev za zdravje.

 

CVETNA NEDELJA

Prihodnja nedelja je cvetna nedelja. Sveto mašo bomo ob 9. uri predvajali po facebook strani. Na začetku svete maše bomo blagoslovili butare in zelenje, Povabljeni, da če imate možnost, da si doma naredite butaro in jo imate pri prenosu sveta maša po mediju ob sebi(na TV Slovenija 2 je maša vsako nedeljo ob 10. uri.) in jo pokropite z blagoslovljeno vodo. Prepričan sem, da vas bo Bog svojim blagoslovom obiskal.

 

NAŠI RAJNI

V tednu, ki je za nami smo se poslovili od Karla Smoleta iz Stranja, Olge Turk iz Šmarja in Veronike Mavsar iz Prelog. Spomnimo se rajnih v molitvi.

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: Obnova župnijske cerkve je v teku. Trenutno miruje. Montaža orgel je gotovo in tudi oglaševanje je v glavnem končano tako, da že lahko igramo na njih prvi svetih mašah. Na vse vas, tako kot do sedaj,  se tudi v prihodnje obračam s prošnjo za pomoč, pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Hvala vsem za razumevanje in pomoč.

 

VERSKI TISK – DOSTOP: V cerkvi sta na voljo nova Družina in Ognjišče. Cerkev je čez dan odprta, tako, da si čtivo lahko vzamete.