DOBRODELNI KONCERT ŽUPNIJSKE KARITAS

Naša župnijska Karitas v tem letu praznuje 5 let svojega delovanja. Število let ni veliko, je pa neko obdobje, ki že kaže sledi v njenem delovanju, predvsem pa v pomoči sočloveku. Za to bomo ob tej priložnosti pripravili dobrodelni koncert z naslovom: »Dobro iz vsakega srca.« V vsakem človeškem srcu je moč najti nekaj dobrega, še posebej pa v srcu vas, ki živite tukaj med nami. Dobrodelni koncert bo danes ob 16. uri v dvorani Kulturnega doma v Šmarju. Vstopnine ni. Veseli pa bomo vsakega prostovoljnega daru, ki ga bomo namenili za pomoč ljudem v stiski. Lepo povabljeni.

 

GOD SV. BLAŽA

Jutri je god sv. Blaža, škofa in mučenca. Cerkev na ta dan deli blagoslov sv. Blaža, ki naj nas varuje pred boleznimi grla in vsakega drugega zla. Blagoslov bomo prejeli med sveto mašo.

 

MOLITVENO SREČANJE ČLANOV ŽPS IN KLJUČARJEV

V ponedeljek, ob 19.30 uri, vabljeni člani Žps in ključarji na molitveno srečanje k Štefki in Bogdanu Dečman.

 

NAŠI RAJNI

Umrl je Miha Klajnšek iz Šmarja. Pogreb in nato pogrebna sveta maša bo danes, v nedeljo, ob 15. uri.

Umrl je Jože Pajk iz Belega. Pogreb in nato pogrebna sveta maša bo v torek ob 15. uri. Spomnimo se rajnih v molitvi.

 

PRVI ČETRTEK

Četrtek je prvi v mesecu. Povabljeni k molitvi in sveti maši za duhovne poklice.

 

PRVI PETEK

Petek je prvi v mesecu. Povabljeni k sveti maši ob 9. in 18. uri. Ta dan bo obisk bolnikov na domu.

 

SREČANJE ZA BIRMANCE

V petek od 17. do 19. ure, povabljeni birmanci na drugo birmansko srečanje v veroučne prostore. Zaradi tega v ponedeljek in torek za birmance ni verouka.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

Obnova župnijske cerkve je v teku. Trenutno se izvaja montaža orgel, zato vas prosimo, da v cerkvi malo pazimo, ker se izvajajo dela na koru. Na vse vas, tako kot do sedaj,  se tudi v prihodnje obračam s prošnjo za pomoč, pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Hvala vsem za razumevanje in pomoč.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu februarju čistijo cerkev in veroučne prostore verniki iz Predence, Vinskega vrha, Cerovca, Kamenika in Ješovca.