SREČANJE ZAKONCEV JUBILANTOV

Danes, ob 15. uri, bo v župnijski cerkvi srečanje zakoncev jubilantov. Lepo vabljeni.

 

NAŠI RAJNI

Umrl je Janez Čakš iz Šerovega. Pogrebna sveta maša in pogreb bo danes, v nedeljo, ob 16. uri.

Umrla je Zvonka Vizjak iz Vinskega Vrha. Pogrebna sveta maša in pogreb bo v torek, ob 15. uri. Spomnimo se rajnih v molitvi.

 

CERKVENI OTROŠKI PEVSKI ZBOR VABI

Veroučenci, še vedno povabljeni k prepevanju v otroškem pevskem zboru naše župnije. Vaje so vsako nedeljo ob 9. uri v veroučnih prostorih pri župnišču in potem petje pri sveti maši ob 10.15 uri. Vsi veroučenci lepo povabljeni.

 

SREČANJE STARŠEV 3. RAZREDA VEROUKA

Starši otrok veroučencev, ki v tem letu obiskujejo verouk v tretjem razredu in se pripravljajo na prvo sveto spoved in prvo sveto obhajilo, lepo povabljeni na skupno srečanje, ki bo v torek, 24. septembra, ob 19. uri v veroučnih prostorih pri župnišču.

 

SREČANJE STARŠEV 9. RAZREDA VEROUKA

Starši otrok veroučencev, ki v tem letu obiskujejo verouk v devetem razredu in se pripravljajo na zakrament svete birme, vabljeni na skupno srečanje v ponedeljek, 30. septembra ob 19. uri v veroučne prostore pri župnišču.

 

POMOČ DRUŽINI BRAČUN IZ SENOVICE

Preteklo nedeljo, ste za družino Bračun iz Senovice, ki jo je prizadel požar darovali 1.236,00€. Bog vam povrni za vaš dar.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

Župnijska cerkev počasi dobiva svojo prenovljeno podobo. Dela pa še zdaleč niso končana. Sedaj je na vrsti oprema, klopi, orgle, še preostali oltarji in kipi, spovednica, oprema v zakristiji, daritveni oltar, ambon, vrata. Dela je še kar precej. Zato se priporočamo, da vsak po svojih močeh in zmožnostih pomaga pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Bog vam povrni za vsak dar.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE

V mesecu septembru skrbijo za župnijsko cerkev, kapelo in veroučne prostore verniki iz Gaja in Korpul.