ŠMARNICE: V mesecu maju lepo povabljeni k šmarnicam. Šmarnice so zjutraj ob 8. uri za odrasle. Šmarnice za otroke in mladino bodo zvečer ob 18.30 uri v atriju Muzeja baroka. Še posebej povabljeni k šmarnicam letošnji prvoobhajanci.

 

ŠMARNICE PRI SLOMŠKOVI KAPELI ODPADEJO: Zaradi slabega vremena danes šmarnice pri Slomškovi kapeli odpadejo.

 

SREČANJE STARŠEV PRVOOBHAJANCEV: V torek, ob 19.00 uri, vabljeni starši letošnjih prvoobhajanecv na srečanje v veroučne prostore.

 

SREČANJE STARŠEV BIRMANCEV: V četrtek, ob 19.30 uri, vabljeni starši letošnjih birmancev na srečanje v veroučne prostore.

 

S KARITASOM NA TRIGLAVSKA JEZERA: V času od 13. do 14. julija, povabljeni s Karitasom na sedmera triglavska jezera. Zagotovljeno je usposobljeno vodstvo. Okvirna cena je 45€ (ob prijavi se poravna 25€). Prijave zbira Marjana Skale iz Močl. Lepo vabljeni.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ: V času od 1. do 5. julija bo v župniji potekal počitniški oratorij za predšolske in šolske otroke. Že sedaj lepo vabljeni.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: V cerkvi se nadaljujejo dela. Prosimo za pomoč pri zbiranju finančnih sredstev.Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Preteklo nedeljo ste za obnovo darovali 1.503,50€. Bog vam povrni za vsak dar.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VEROUČNIH PROSTOROV: V mesecu maju skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov verniki iz Zastranja in Šmarja.