ŠMARNICE

V mesecu maju lepo povabljeni k šmarnicam. Šmarnice so zjutraj ob 8. uri za odrasle. Šmarnice za otroke in mladino bodo zvečer ob 18.30 uri v atriju Muzeja baroka. Še posebej povabljeni k šmarnicam letošnji prvoobhajanci.

 

ŠMARNICE PRI DOLENČEVI KAPELI V DRAGOMILEM

Danes, ob 16. uri, vabljeni na šmarnice k Dolenčevi kapeli v Dragomilo; v primeru dežja šmarnice odpadejo.

 

BIBIČNA SKUPINA: V torek ob 19.30, vabljeni na biblično skupino.

 

S KARITASOM NA TRIGLAVSKA JEZERA

V času od 13. do 14. julija, povabljeni s Karitasom na sedmera triglavska jezera. Zagotovljeno je usposobljeno vodstvo. Okvirna cena je 45€ (ob prijavi se poravna 25€). Prijave zbira Marjana Skale iz Močl. Lepo vabljeni.

 

TEDEN MOLITVE ZA DUHOVNE POKLICE

Z današnjo nedeljo vstopamo v teden molitve za duhovne poklice, saj je prihodnja nedelja, nedelja Dobrega pastirja in svetovni molitveni dan za duhovne poklice. Vsi smo povabljeni, da molimo za nove duhovne poklice.

 

MOLITVENO SREČANJE ČLANOV ŽPS IN KLJUČARJEV

V ponedeljek, ob 20.00 vabljeni člani ŽPS in ključarji na molitveno srečanje k Marku Kolarju v Korpule.

 

ŠMARNICE PRI SLOMŠKOVI KAPELI NA PIJOVCIH:

Prihodnjo nedeljo ob 16. uri, vabljeni na šmarnice k Slomškovi kapeli na Pijovce.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ: V času od 1. do 5. julija bo v župniji potekal počitniški oratorij za predšolske in šolske otroke. Že sedaj lepo vabljeni.

 

NAŠI RAJNI: Umrla je Ana Vičar r. Strašek iz Ljubljane. Pogrebna sveta maša in pogreb v ponedeljek, ob 16. uri v Šmarju. Spomnimo se rajne v molitvi.

 

VEROUK: V tednu, ki je pred nami je zopet reden verouk.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

V cerkvi se nadaljujejo dela. Prosimo za pomoč pri zbiranju finančnih sredstev. Vaši darovi ob cvetni nedelji in veliki noči so bili namenjeni za obnovo. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Bog vam povrni za vsak dar.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VEROUČNIH PROSTOROV: V mesecu maju skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov verniki iz Zastranja in Šmarja.