POSTNI ČAS

V postnem času povabljeni k molitvi, dobrim delom, sveti maši in sveti spovedi.

 

MISIJON NA RADIJU OGNJIŠČE

Od današnje nedelje do sobote bo na radiju Ognjišče potekal misijon z naslovom »Cerkev je mlada«. Lepo povabljeni k poslušanju, saj je to lahko lepa priprava na veliko noč.

 

NEDELJSKE SVETE MAŠE V ŽUPNIJSKI CERKVI

Od cvetne nedelje dalje bodo nedeljske svete maše v župnijski cerkvi. Med tednom pa v kapeli.

 

SVETOPISESMKA SKUPINA

V torek ob 19.30 uri vabljeni na svetopisemski večer.

 

BUTARE ZA DELOVANJE ŽUPNIJSKE KARITAS

Župnijska Karitas je pripravila butare za cvetno nedeljo. Vaš dar zanje je namenjen za delovanje župnijske Karitas pri pomoči ljudem v stiski. Bog povrni za vsak vaš dar v ta namen.

 

CVETNA NEDELJA

Prihodnja nedelja je cvetna nedelja. Pri svetih mašah bo blagoslov zelenja, butar. Osrednji blagoslov butar bo ob 10. uri pred župnijsko cerkvijo. Lepo povabljeni k bogoslužju cvetne nedelje, kjer bomo prisluhnili pasijonu, to je evangeljskemu poročilu o Jezusovemu trpljenju. Letos bomo pri sveti maši ob 9. uri prisluhnili petemu pasijonu.

 

MOLITEV KRIŽEVEGA POTA

Vsak postni petek, pol ure pred večerno sveto mašo, vabljeni k molitvi križevega pota v kapelo.

 

KRIŽEV POT K SV. ROKU

Vsako postno nedeljo, ob 15. uri, vabljeni k molitvi križevega pota med kapelami k sv. Roku.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ

V času od 1. do 5. julija bo v župniji potekal počitniški oratorij za predšolske in šolske otroke. Že sedaj lepo vabljeni.

PRIPRAVA ŽUPNIJSKE CERKVE NA NEDELJSKA BOGOSLUŽJA

V soboto ob 9. uri, lepo naprošeni za pomoč, da očistimo in pripravimo cerkev za nedeljska bogoslužja. Lepo prosim za pomoč.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: V cerkvi se nadaljujejo dela. V tem tednu je bil položen estrih. Prosimo za pomoč pri zbiranju finančnih sredstev. Vaši darovi ob cvetni nedelji in veliki noči bodo namenjeni za obnovo. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Bog vam povrni za vsak dar.

 

ČIŠČENJE CERKEV IN VEROUČNIH PROSTOROV: V mesecu aprilu čistijo cerkev sv. Roka, kapelo in veroučne prostore verniki iz Vrha in Močel.