ČETRTEK PRED PRVIM PETKOM: Četrtek pred prvim petkom, vabljeni k sveti maši in molitvi za duhovne poklice.

 

PRVI PETEK: Na prvi petek, vabljeni k sveti maši ob 9. in 18. uri. Ta dan bo obisk bolnikov na domu.

 

PRVA SOBOTA

Na prvo soboto po večerni sveti maši vabljeni k češčenju Najsvetejšega.

 

KONCERT SODOBNE KRŠČANSKE GLASBE V PODPORO OBNOVI ŽUPNIJSKE CERKVE: Po lanskem odličnem večeru sodobne krščanske glasbe v Muzeju baroka, ki so ga pripravili naši fantje Tomaž, Luka, Timen in Gašper iz  skupine Lumen, tudi letos pripravljajo koncert sodobne krščanske glasbe, z naslovom Zbudi se! Koncert bo v soboto 9. marca, ob 19. uri v dvorani Kulturnega doma v Šmarju. Skupini Lumen se bo pridružil tudi Stična bend. Vstopnine ni, zbirali pa se bodo prostovoljni darovi za našo župnijski cerkev. Že sedaj lepo povabljeni na ta lep in duhovno bogat večer.

 

PRVA NEDELJA V MESECU: Prihodnja nedelja je prva v mesecu, vaš dar bo namenjen za obnovo župnijske cerkve. Bog povrni za vsak vaš dar. Hvala vsem, ki ste v tem tednu pomagali pri delih v cerkvi.

 

PUSTNA NEDELJA NA SLADKI GORI_ Prihodnja nedelja je pustna nedeljo. TD Skriti biser Sladka Gora vabi v nedeljo ob 14. uri, na pustovanje k Domu krajanov in gasilcev na Sladko Goro.

 

ČIŠČENJE CERKEV IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu marcu čistijo župnijsko sv. Roka, veroučne prostore in kapelo verniki iz Predela in Senovice.

Verniki iz Predence, Vinskega vrha, Cerovca, Kamenika in Ješovca, ki ste v mesecu februarju skrbeli za vse to, se lepo zahvaljujemo.