PREDSTAVITEV KNJIGE O OBNOVI ORIGINALNIH KIPOV KALVARIJE

Muzej baroka vabi v petek, 22. februarja, ob 19h, na predstavitev knjige o konserviranju in restavriranju izvirnih kipov iz kapel naše Kalvarije, o izdelavi njihovih kopij ter o sami postavitvi. Osrednji gostji večera bosta akademska restavratorka in avtorica knjige Nuška Dolenc Kambič ter umetnostna zgodovinarka Metoda Kemperl, ki je publikacijo uredila. Vabljeni, vstopnine ni.

 

KONCERT SODOBNE KRŠČANSKE GLASBE V PODPORO OBNOVI ŽUPNIJSKE CERKVE

Po lanskem odličnem večeru sodobne krščanske glasbe v Muzeju baroka, ki so ga pripravili naši fantje Tomaž, Luka, Timen in Gašper iz  skupine Lumen, tudi letos pripravljajo koncert sodobne krščanske glasbe, z naslovom Zbudi se! Koncert bo v soboto 9. marca, ob 19. uri v dvorani Kulturnega doma v Šmarju. Skupini Lumen se bo pridružil tudi Stična bend. Vstopnine ni, zbirali pa se bodo prostovoljni darovi za našo župnijsko cerkev. Že sedaj lepo povabljeni na ta lep in duhovno bogat večer.

 

BIBLIČNA SKUPINA

V ponedeljek ob 19.30 uri, vabljeni na biblično skupino.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

V cerkvi se nadaljujejo obnovitvena dela. Prosimo za pomoč pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Bog vam povrni za vsak dar.

 

ČIŠČENJE ŽUPNIJSKE CERKVE IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu februarju čistijo cerkev sv. Roka, kapelo in veroučne prostore verniki iz Predence, Vinskega vrha, Cerovca, Kamenika in Ješovca.