PRVOOBHAJANSKI DAN

V soboto bo za veroučence tretjega razreda, to je za prvoobhajance, potekal prvoobhajanski dan. Pričeli bomo ob 9. uri v veroučnih prostorih in ga zaključili ob 12. uri. V nedeljo pa bodo sodelovali pri sveti maši ob 10.30 v zgornji dvorani Kulturnega doma. Lepo vsi povabljeni, da tako vsa župnija podpre otroke pri pripravi na prvo sveto obhajilo.

 

BIBLIČNI VEČER

V sredo ob 19.30 uri, vabljeni na biblični večer v veroučne prostore.

 

DOBRODELNI KONCERT ŽUPNIJSKE KARITAS ŠENTVID

Župnijska Karitas Šentvid vabi na dobrodelni koncert »Z roko v roki« za pomoč ljudem v stiski. Dobrodelni koncert bo v nedeljo ob 15. uri v Gasilsko-kulturnem domu v Šentvidu. Lepo vabljeni.

 

MUZEJ BAROKA ŠMARJE VABI

Ob slovenskem kulturnem prazniku, v petek, vabljeni na ogled muzeja baroka. Javni vodstvi bosta ob 11h (vodi Vlasta Kramperšek Šuc) in ob 16h (vodi Jože Čakš). Vstop prost.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

V cerkvi se nadaljujejo obnovitvena dela. Prosimo za pomoč pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Bog vam povrni za današnji dar.

 

ČIŠČENJE ŽUPNIJSKE CERKVE IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu februarju čistijo cerkev sv. Roka, kapelo in veroučne prostore verniki iz Predence, Vinskega vrha, Cerovca, Kamenika in Ješovca.