BOŽIČNI BLAGOSLOVI DOMOV

Smo v času božičnih blagoslov vaših domov in družin. V blokih so blagoslovi po dogovoru. Vaš dar ob blagoslovih je namenjen za obnovo župnijske cerkve.

 

GOD SV. ANTONA PUŠČAVNIKA: V četrtek je god sv. Antona Puščavnika. Pri sv. Roku bo sveta maša ob 8.30 uri z blagoslovom mesnih izdelkov.

 

VEROUK: Zaradi božičnih blagoslovov verouka ne bo do 21. januarja. Veroučenci pa so v tem času vabljeni redno ob nedeljah k sv. maši. Povabljeni so, da svoj dar, ki so ga zbrali v adventnem času za lačne otroke prinesejo k cerkvenim jaslicam.

 

NAŠI RAJNI

Umrl je Rudolf Zidar iz Jazbin. Pogrebna sveta maša in pogreb bo jutri, v ponedeljek, ob 15. uri. Umrl je Ignac Kolman iz Brecljevega. Pogreb bo v ponedeljek v Kopru. Spomnimo se rajnih v molitvi.

 

VERSKI TISK: Vabljeni, da obnovite naročnino na verski tisk.

 

NEDELJSKE SVETE MAŠE: Nedeljske svete maše so ob 7. uri in ob 10.30 uri v Kulturnem domu ter ob 9. uri pri sv. Roku.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: V cerkvi se bodo nadaljevala obnovitvena dela. Prosimo za pomoč pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Hvala vsem, ki ste že pomagali in vsem, ki še boste. Preteklo nedeljo ste v ta namen darovali 1.607,70€.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu januarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Dragomilega, Dola, Brecljevega, Draškovega sela in Jazbin.