POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE

V času od 2. do 6. julija bo v župniji potekal počitniški oratorij za otroke. Otroci so pri verouku dobili prijavnice. V tem tednu še zbiramo prijave.

 

LEPA NEDELJA PRI SV. TOMAŽU

Prihodnjo nedeljo bomo pri sv. Tomažu obhajali lepo nedeljo s Telovsko procesijo ob 10.30 uri. Zato svete maše pri sv. Roku ob 10.30 ne bo. Povabljeni k sv. Tomažu.

 

ROMANJE V MEĐŽUGORJE

V času od ponedeljka 17. do četrtka 20. septembra bomo poromali v Međžugorje. Vse, ki bi se radi udeležili romanja, že sedaj prosimo za prijavo.

 

ZAHVALA OB POMOČI PRI SANIRANJU PO POPLAVAH

Bog povrni in hvala vsem, ki ste v sredo in v četrtek priskočili na pomoč, ko je voda zalila veroučne prostore pri župnišču, prostore Karitas in župnijsko cerkev. Hvala sodelavcem župnijske Karitas, župljanom in našim gasilcem za hitro in velikodušno pomoč, da voda ni naredila še večje škode. Hvala in Bog povrni vsem.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

Nadaljujemo obnovo župnijske cerkve. Naprošeni, da s prostovoljnimi darovi pomagate pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Hvala vsem, ki ste že pomagali in vsem, ki še boste.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE CERKVE SV. ROKA, KAPELE IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu juniju skrbijo za cerkev sv. Roka, kapelo in veroučne prostore verniki iz Koretnega, Konuškega in Šerovega.