MOLITEV IN SVETA MAŠA ZA DUHOVNE POKLICE V MARIJINI CERKVI V CELJU: Danes je nedelja Dobrega Pastirja, Svetovni molitveni dan za duhovne poklice. V Marijini cerkvi v Celju bo ob 15. uri molitvena ura, ob 16. uri pa sveta maša, ki jo bo vodil celjski škof dr. Stanislav Lipovšek.  Lepo povabljeni.

 

NAŠI RAJNI: Umrl je Mihael Leskovšek iz Predence. Pogrebna sveta maša in pogreb bo v torek ob 16. uri. Spomnimo se rajnega v molitvi.

 

MARKOVA PROCESIJA K SV. MIKLAVŽU

V sredo je god sv. Marka, evangelista. Zato bo na predvečer praznika, v torek ob 19. uri prošnja procesija k sv. Miklavžu in nato sveta maša. Povabljeni k molitvi in sveti maši.

 

BLAGOSLOV MOTORISTOV IN MOTORJEV

V nedeljo bo v Šmarju srečanje motoristov. Ob tem srečanju bo tudi sveta maša in blagoslov. Ob 10.30 uri bo pri sv. Roku sveta maša, ob 11.30 pa bo na ploščadi pred Kulturnim domom blagoslov motoristov in motorjev.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: Obnova župnijske cerkve je v polnem teku. Ob gradbenih delih, ki že kar nekaj časa potekajo, je zavod za varstvo kulturne in naravne dediščine pričel na stropu sanirat obstoječo poslikavo. Naprošeni, da s prostovoljnimi darovi pomagate pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Hvala vsem, ki ste že pomagali in vsem, ki še boste.

 

ČIŠČENJE CERKEV IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu aprilu čistijo cerkev sv. Roka, kapelo in veroučne prostore verniki iz Vrha in Močel.