ZAHVALA OB PRAZNIKU VELIKE NOČI

Ob minulem največjem krščanskem prazniku, Veliki noči, se lepo zahvaljujem vsem, ki ste kakor koli pripomogli k lepemu obhajanju prazničnih bogoslužij. Hvala Cerkvenim pevcem, zborovodjem in organistom, ministrantom, bralcem božje besede, pastoralnemu asistentu Marku, mežnarju Vanču, ključarjem, članom ŽPS, Marinki za velikonočno svečo, Alenki za okrasitev, godbi na pihala, Kulturnemu domu Šmarje in vsem, ki ste pomagali, da smo velikonočne praznike, kljub temu, da je župnijska cerkev v obnovi, lepo obhajali.

 

MOLITVENO SREČANJE ČLANOV ŽPS IN KLJUČARJEV

V ponedeljek, ob 20. uri, povabljeni člani ŽPS in ključarji na molitveno srečanje k Marjani Skale v Močle.

 

NAŠI RAJNI: Umrla je Jožefa Galuf iz Ul. v Zadrže 20, Šmarje pri Jelšah. Pogrebna sveta maša in pogreb bo jutri, v ponedeljek, ob 16. uri. Spomnimo se rajne v molitvi.

 

BIBLIČNI VEČER

V sredo ob 19.30 uri, vabljeni na večer s Svetim pismom.

 

SLOVESNOST PRVEGA SVETEGA OBHAJILA

Slovesnost prvega sveta obhajila bo 3. junija 2018 ob 10.30 pri sv. Roku.

 

POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE

V času od ponedeljka 2. julija do petka 6. julija bo v župniji potekal počitniški oratorij za otroke. Otroci bodo dobili pri verouku prijavnice.

 

VEROUK: V tem tednu je reden verouk.

 

SVETE MAŠE OB NEDELJEH

Od prihodnjo nedelje dalje ne bo svete maše ob 10.15 uri v Kulturnem domu, ampak pri sv. Roku in sicer bo ta maša ob 10.30 uri, zaradi lažje prometne izmenjave avtomobilov pri sv. Roku.

 

VAJE OTROŠKEGA PEVSKEGA ZBORA: Vaje otroškega pevskega zbora bodo ob nedeljah v cerkveni hiši pri sv. Roku ob 9.30 uri.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: Nadaljujemo obnovo župnijske cerkve. Naprošeni, da s prostovoljni darovi pomagat pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Na veliko noč ste v ta namen darovali 3.412,40€. Hvala vsem, ki ste že pomagali in vsem, ki še boste.

ČIŠČENJE CERKEV IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu aprilu čistijo cerkev sv. Roka, kapelo in veroučne prostore verniki iz Vrha in Močel.