BOŽIČNI BLAGOSLOVI DOMOV

Z današnjo nedeljo zaključujemo letošnje blagoslove vaših družin in domov. Če bi morda še kod želel blagoslov naj prosim sporoči. Hvala vsem za lepa srečanje v vašem domu. Bog povrni za vaše darove za obnovo župnijske cerkve. Bog naj vas blagoslavlja in varuje skoz vse leto.

 

VEROUK: V tednu, ki je pred nami bo zopet reden verouk. Veroučence vabimo k rednemu obisku verouka, ter nedeljske sveta maše. Hvala otrokom, ki ste svoj dar za lačne otroke položili v jaslice.

 

GOD SV. ANTONA PUŠČAVNIKA: V sredo je god sv. Antona Puščavnika. Pri sv. Roku bo sveta maša ob 8.30 uri z blagoslovom mesnih izdelkov.

 

VEČER S SVETIM PISMOM

V sredo ob 19.30 uri, vabljeni na večer s Svetim pismom.

 

DOBRODELNO ZBIRANJE IGRAČ: V trgovini Jager je mogoče oddati igrače za otroke, ki zaradi posebnih potreb in okoliščinah bivajo in se izobražujejo v posebnih zavodih širom Slovenije. Povabljeni, da za te otroke darujete igrače, ki jih doma več ne potrebujete.

 

VERSKI TISK: Vabljeni, da obnovite naročnino, na verski tisk.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

Obnova župnijske cerkve je v teku. Hvala vsem, ki ste v preteklem tednu pomagali pri razrezu hrastovega lesa za klopi. Hvala vsem darovalcem hrastovega lesa, darovano je bilo 70m3 hrastovega lesa. Hvala Franciju Nunčiču iz Sotenskega za razrez lesa. Naprošeni, da s prostovoljni darovi pomagat pri zbiranju finančnih sredstev. Svoj prostovoljni dar lahko darujete tudi na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Preteklo nedeljo ste za obnovo darovali. Hvala vsem, ki ste že pomagali in vsem, ki še boste.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV: V mesecu januarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz