MAŠA PRI SV. LOVRENCU

Danes bo pri sv. Lovrencu ob 11.30 sveta maša. Povabljeni.

 

ROKOVO POLETJE 2017

V sredo, 23. Avgusta, bo ob 20.uri v sklopu Rokovega poletja v cerkvi sv. Roka koncert z naslovom Glasba strun Salteris & koncertna lajna. Vstopnina je 8€, vljudno vabljeni.

 

KONCERT PRI SV. ROKU

Koncert PESMI ZA VEČNOST,  bo v petek, 25. avgusta v cerkvi svetega Roka s pričetkom ob 19.30 uri. Slišali bomo pesmi, ki nas spremljajo skozi vse življenje – od zibelke do groba. Koncert bo v izvedbi: Melita Bevc – vokalistka, David Bevc- glasbenik, Sebastijan Bevc – glasbenik, Skupina Kvarta, Kvartet Pušeljc, Urša Ketiš – pianistka. Koncert bo povezovala Tanja Šeligo. Prostovoljni prispevki bodo namenjeni za obnovo župnijske cerkve. Lepo vabljeni.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

Dela v župnijski cerkvi so v teku. Dela na notranjih in zunanjih drenažah so zaključena. Vsa ta dela so bila narejena s pomočjo vas župljanov. Bog povrni za vsako pomoč. To so dela, ki smo jih lahko v veliki meri naredili sami in s tem znižali že tako visok strošek obnove.

Lepo naprošeni tudi za prostovoljne darove. Nikjer ne piše koliko mora kdo darovati. Zavedamo se, da je večji dar težko dati, dosti lažje pa je neko obdobje po delih. Svoj prostovoljni dar lahko darujete pri sveti maši, osebno v župnišču ali na TRR župnije: SI56 0510 0801 4146 278. Hvala za razumevanje in pomoč.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE

V mesecu avgustu skrbijo za cerkev pri sv. Roku in kapelo v veroučni učilnici verniki iz Stranja in Belega.