POSTNI ČAS: Cerkev nas v postnem času spodbuja in vabi k spokornosti, k bolj poglobljeni osebni in skupni molitvi, zavestni odločitvi za dobra dela, obisku nedeljskega bogoslužja. Še posebej smo povabljeni, da pristopimo k sveti spovedi.

 

MOLITEV KRIŽEVEGA POTA: Vsak postni petek pol ure pred večerno sv. mašo vabljeni k molitvi križevega pota v župnijsko cerkev. Vsako postno nedeljo ob 15. uri pa bomo molili križev pot med kapelicami k sv. Roku. V primeru slabega vremena bo križev pot v župnijski cerkvi. Lepo vabljeni k pobožnosti križevega pota in povabite še druge.

 

NAŠI RAJNI: Umrl je Vlado Fidler iz Vodenovega. Pogreb in pogrebna sveta maša bo v torek ob 16. uri. Spomnimo se rajnega v molitvi.

 

VEČERNE SVETE MAŠE: Zaradi prestavitve ure na poletni čas, bodo večerne sveta maše od tega tedna dalje ob 19. uri in ne več ob 18. uri.

 

BIBLIČNA SKUPINA: V sredo ob 19.30 uri, vabljeni na biblično skupino.

 

MINISTRATNSKO SREČANJE: V četrtek ob 17. uri, vabljeni ministranti na ministrantsko srečanje.

 

DELAVNICE IZDELOVANJA ROŽ IZ KREP PAPIRIJA: Župnijska Karitas vabi na delavnico izdelovanja rož iz krep papirja, s katerim se krasijo butare in božji kot v hišah. Vabljeni v torek ob 19. uri v prostore Karitas.

 

DELAVNICE IZDELOVANJA BUTAR: Župnijska Karitas vabi na delavnico izdelovanja butar za cvetno nedeljo. Vabljeni v soboto ob 19.00 uri v spodnje veroučne prostore. Butare boste lahko dobili v nedeljo pri vseh mašah. Dar od butar bo namenjen za delovanje župnijske Karitas pri pomoči ljudem v stiski.

 

PRVA SOBOTA V MESECU: Sobota je prva v mesecu, po večerni sveti maši vabljeni k češčenju Najsvetejšega do 22. ure.

 

PRVA NEDELJA V MESECU:  Nedelja je prva v mesecu, vaš dar bo namenjen za obnovo župnijske cerkve. Bog povrni za vsak vaš dar.

 

ČIŠČENJE ŽUPINIJSKE CERKEV IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu aprilu skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov verniki iz Vrha in Močel. Vernikom iz Predela in Senovice, ki ste v mesecu marcu skrbeli za cerkev in veroučne prostore se lepo zahvaljujemo.