VEROUK NA PUSTNI TOREK: V torek je pust, zato verouka ta dan ne bo.

PEPELNICA: V sredo je pepelnica, strogi in zapovedan post. S tem dnem začenjamo letošnji postni čas, ki nas vabi k poglobitvi vere in krščanskega življenja. Lepo vabljeni k sv. maši ob 9. in ob 18. uri. Med sv. mašama bo tudi obred pepeljenja.

POSTNI ČAS
V postnem času nas Cerkev spodbuja in vabi k spokornosti, k bolj poglobljeni osebni in skupni molitvi, zavestni odločitvi za dobra dela, obisku nedeljskega bogoslužja. Še posebej smo povabljeni, da pristopimo k sveti spovedi. Slovenska Karitas nas vabi k štiridesetdnevnemu ne uživanju alkoholnih pijač.

MOLITEV KRIŽEVEGA POTA: Vsak postni petek pol ure pred večerno sv. mašo vabljeni k molitvi križevega pota v župnijsko cerkev. Vsako postno nedeljo ob 15. uri pa bomo molili križev pot med kapelicami k sv. Roku. V primeru slabega vremena bo križev pot v župnijski cerkvi. Lepo vabljeni k pobožnosti križevega pota in povabite še druge.

PRVI ČETRTEK
Četrtek je prvi v mesecu, vabljeni k sveti maši in molitvi za duhovne poklice.

PRVI PETEK: Petek je prvi v mesecu, vabljeni k sveti maši ob 9. in 18. uri. Ta dan bo obisk bolnikov na domu.

PRVA SOBOTA: Sobota je prva v mesecu, vabljeni k tihemu češčenju Najsvetejšega do 21. ure.

PRVA NEDELJA: Nedelja je prva v mesecu, darovanje okoli oltarja bo namenjeno za obnovo župnijske cerkve. Bog vam povrni za vsak vaš dar.

ŽUPNIJSKO ROMANJE: V času od četrtka 27. do nedelje 30. aprila, vabljeni na romanje v Črno Goro. Romarska pot nas bo vodila po naslednjih krajih: Sinj, Cetinje, Lovčen, Njegoš, Kotor, Dubrovnik, Neum, Šibenik in Šmarje. Cena romanja je 248€. Lepo povabljeni.

ČIŠČENJE ŽUPINIJSKE CERKEV IN VEROUČNIH PROSTOROV
V mesecu marcu čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostor verniki iz Predela in Senovice.
Vernikom iz Predence, Vinskega vrha, Cerovca, Kamenika in Ješovca, ki ste v mesecu februarju skrbeli za župnijsko cerkev in veroučne prostore, se lepo zahvaljujemo.