GOD LURŠKE MATERE BOŽJE – SVETOVNI DAN BOLNIKOV
V soboto je god Lurške Matere Božje – Svetovni dan bolnikov. Povabljeni smo, da se še posebej spomnimo vseh bolnih bratov in sester.

ROMANJE NA TRSAT
V soboto 11. februarja vabljeni na romanje na Trsat, k trsatski Materi Božji. Prijave zbira in romanje vodi ga. Andreja Pezdevšek (041 274 021)

ŽUPNIJSKO ROMANJE: V času od četrtka 27. do nedelje 30. aprila, vabljeni na romanje v Črno Goro. Romarska pot nas bo vodila po naslednjih krajih Sinj, Cetinje, Lovčen, Njegoš, Kotor, Dubrovnik, Neum, Šibenik in Šmarje. Cena romanja je 248€. Lepo povabljeni.

MOLITVENO SREČANJE ČLANOV ŽPS IN KLJUČARJEV
Jutri, v ponedeljek, ob 19.30 uri, vabljeni člani ŽPS in ključarji na molitveno srečanje k Branku Vrbeku, Rimska cesta 35, Šmarje.

OGLED MUZEJA BAROKA: 8. februarja, vabljeni na javno vodstvo po muzejski zbirki ob 11h in ob 16h. Vstop prost.

PRAZNIČNI KITARSKI RECITAL V MUZEJU BAROKA
Na predvečer kulturnega praznika, v torek 7. februarja, ob 19. uri, vabljeni v muzej baroka na praznični kitarski recital. Nastopil bo Nejc Kuhar, slovenski kitarist in skladatelj. Za Muzejski glasbeni abonma in izven, vstopnina 10 €, za osnovnošolce in dijake 5 €. Vabljeni!

OGLED MUZEJA BAROKA: 8. februarja, vabljeni na javno vodstvo po muzejski zbirki ob 11h in ob 16h. Vstop prost.

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE
Pripravljamo se na obnovo župnijske cerkve. Dokumentacija in pogodbe so v sklepni fazi. Naprošeni, da po svojih močeh pomagate pri zbiranju sredstev.

ČIŠČENJE ŽUPINIJSKE CERKEV IN VEROUČNIH PROSTOROV
V mesecu februarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Predence, Vinskega vrha, Cerovca, Kamenika in Ješovca.