BOŽIČNI BLAGOSLOVI DOMOV
Smo v času božičnih blagoslovov vaših domov in družin. Če slučajno kdo želi blagoslov kako drugače, ali pa kakšno drugo uro, naj to sporoči. Tam kjer se je kdo priselil, povprašajte, če želi blagoslov doma. V blokih bo blagoslov po dogovoru v nedeljo 15. januarja od 14. ure dalje.

MOLITVENO SREČANJE ČLANOV ŽPS IN KLJUČARJEV
Jutri, v ponedeljek, ob 19.30 uri, vabljeni člani ŽPS in ključarji na molitveno srečanje k Štefki Šolinc na Belo.

VEROUK
Zaradi božičnih blagoslovov verouka ne bo do 15. januarja. Veroučenci pa so v tem času vabljeni redno ob nedeljah k sv. maši.
VERSKI TISK: Vabljeni, da obnovite naročnino, na verski tisk. Prosim za čimprejšnjo obnovitev, ker moramo poravnati tisk. Če kdo ne bo več naročnik, prosim sporočite.

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE
Vstopili smo leto, ki s seboj prinaša obnovo župnijske cerkve. V teku je izdelava dokončnega izvedbenega načrta. Prosimo, da po svojih močeh in zmožnostih pomagate pri zbiranju sredstev. Hvala za razumevanje in pomoč. Marija Venebovzeta pa naj nas vodi skozi pripravo na obnovo naše župnijske cerkve. Preteklo nedeljo ste za obnovo darovali 1.124,00€. Do sedaj smo za obnovo zbrali 152.650€. Bog vam povrni.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV
V mesecu januarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Dragomilega, Dola, Brecljevega, Draškovega sela in Jazbin.