OGLED FILMA ŽIVE JASLICE: Danes po pozni sveti maši, vabljeni v Kulturni dom, na ogled posnetka Živih jaslic.

OBLETNICA SMRTI DEKANA IN ŽUPNIKA JOŽEFA GOLOBA
V ponedeljek minevajo štiri leta od smrti dekana in župnika Jožefa Goloba. Spomnili se ga bomo s sveto mašo in molitvijo ob 8. uri.

BIBLIČNA SKUPINA
V sredo ob 19.30 uri, vabljeni na bilično skupino.

JEZUSOVO DAROVANJE – SVEČNICA
V četrtek je praznik Jezusovega darovanja v templju – svečnica. Lepo vabljeni k prazničnemu bogoslužju ob 9. in 18. uri. Pri obeh svetih mašah bo blagoslov sveč, ki jih boste lahko vzeli domov. Dar za svečo je 1€. S tem praznikom zaključujemo božični čas in se poslavljamo od cerkvenih jaslic.

GOD SVETEGA BLAŽA: V petek je god sv. Blaža. Cerkev na njegov god deli blagoslov svetega Blaža zoper bolezni grla in vsakega drugega zla.

PRVI PETEK V MESECU
Petek je prvi v mesecu. Vabljeni k sveti maši ob 9. in 18. uri. Pri obeh svetih mašah boste prejeli blagoslov sv. Blaža. Ta dan bo obisk bolnikov na domu. Pred večerno sveto mašo povabljeni k molitvi pred Najsvetejše.

PRVA SOBOTA V MESECU: Sobota je prva v mesecu. Po sveti maši do 21. ure, vabljeni k češčenju Najsvetejšega.

PRVA NEDELJA V MESECU: Prihodnja nedelja je prva v mesecu. Vaš dar bo namenjen za obnovo župnijske cerkve.

ČIŠČENJE ŽUPINIJSKE CERKEV IN VEROUČNIH PROSTOROV
V mesecu februarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Predence, Vinskega vrha, Cerovca, Kamenika in Ješovca.
Vernikom Dragomilega, Dola, Brecljevega, Draškovega sela in Jazbin, ki ste v mesecu januarju skrbeli za cerkev in veroučne prostore, se lepo zahvaljujemo.