BOŽIČNI BLAGOSLOVI DOMOV: Danes končujemo božične blagoslove vaših domov in družin. Hvala vam za lepa srečanja v vašem domu. Naj vas božji blagoslov varuje in podpira skozi leto. Naj vam da globoke in dejavne vere, da bomo kot občestvo župnije rastli v veri in medsebojni povezanosti. Bog vam povrni za vašo dobroto in podporo. Danes bodo blagoslovi še po blokih od 13. ure naprej, za tiste, ki ste se prijavili.

NAŠI RAJNI: Umrl je Janez Čakš iz Rimske ceste v Šmarju. Pogreb in pogrebna sveta maša bo danes, v nedeljo ob 14. uri. Umrla je tudi Majda Dečman iz Vinskega vrh. Dan in ura pogreba bosta znani naknadno. Spomnimo se ju v molitvi.

VEROUK: V tednu, ki je pred nami začenjamo z rednim veroukom.

GOD SV. ANTONA PUŠČAVNIKA: V torek je god sv. Antona Puščavnika. Pri sv. Roku bo sv. maša ob 9. uri z blagoslovom mesnin. Povabljeni.

GOD SV. SEBASTJANA
V petek je god sv. Sebastjana. Pri sv. Roku bo sveta maša ob 9. uri. Vabljeni.

KONCERT STANETA VIDMARJA: V soboto 21. januarja, ob 18. uri, vabljeni na koncert Staneta Vidmarja v Kulturni dom v Šmarje, kjer bo preko svoje zapete pesmi povedal svojo zgodbo življenja. Se splača prisluhniti, vabljeni!

VERSKI TISK: Vabljeni, da obnovite naročnino na verski tisk. Prosim za čimprejšnjo obnovitev, ker moramo poravnati tisk. V tej številki Družine so predstavljene tudi naše župnijske jaslice.

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE: Vstopili smo leto, ki s seboj prinaša obnovo župnijske cerkve. Prosimo, da po svojih močeh in zmožnostih pomagate pri zbiranju sredstev. Hvala za razumevanje in pomoč.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV
V mesecu januarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Dragomilega, Dola, Brecljevega, Draškovega sela in Jazbin.