ZAHVALNA NEDELJA PRI SV. BARBARI

V nedeljo bomo ob 11.30 uri obhajali zahvalno nedeljo pri sv. Barbari.

 

MOLITEV ROŽNEGA VENCA IN MAŠE PO PODRUŽNICAH ZA NAŠE RAJNE

Ob petkih se v molitvi spominjamo naših rajnih in zanje darujemo svete maše po naših podružnicah. V petek bo ob 19. uri pri sv. Roku molitev rožnega venca in sveta maša za rajne po namenu spominov. Lepo vabljeni k molitvi.

 

NEDELJA KRISTUSA, KRALJA VESOLJSTVA

Prihodnja nedelja je nedelja Kristusa, Kralja vesoljstva. To je tudi zadnja nedelja v cerkvenem in bogoslužnem letu.

 

SKLEP SVETEGA LETA

Prihodnjo nedeljo bomo sklenili sveto leto Usmiljenja. Lepo povabljeni v stolnico v Celje. Ob 15.00 bo molitvena ura in ob 16. uri slovesna sveta maša. Povabljeni!

 

NABIRKA ZA NAŠO ŠKOFIJO

Prihodnjo nedeljo bo vaš dar pri vseh svetih mašah namenjen za našo Celjsko škofijo. Res priporočamo, da podprete delo in življenje naše škofije. Bog povrni za vsak vaš dar.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

Pripravljamo se na obnovo župnijske cerkve. Lepo naprošeni, da pomagate pri zbiranju sredstev za obnovo. Preteklo nedeljo ste za obnovo darovali 1.517,30€. Do sedaj smo za obnovo zbrali 138.664€. Bog povrni za vsak vaš dar.

 

KARITAS IN ADVENTNE DELAVNICE

Kakor vsako leto bodo tudi letos adventne delavnice, ki jih bo pripravila župnijska Karitas. V teh delavnicah bomo  v tednu Karitas, ki bo potekal od 20. do 27. novembra 2016, izdelovali adventne venčke, ki bodo na voljo na prvo adventno nedeljo. Darovi od venčkov bodo namenjeni za delovanje župnijske Karitas, saj imamo trenutno na seznamu 144 oseb, ki prejemajo pomoč od župnijske Karitas. Hvala, če boste vzeli adventni venček pri župnijski Karitas ter tako pomagali ljudem v stiski.

 

MARIJANSKI KOLEDAR IN PRATIKA

Na knjižni polici v Mihaelovi kapeli sta na voljo Marijanski koledar (2,50€) in Pratika (5,50€).

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu novembru skrbijo za župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Sotenskega in Vodenovega.