SLOVESNOST OB 10. OBLETNICI USTANOVITVE NAŠE ŠKOFIJE

Prihodnjo nedeljo, lepo vabljeni ob 15. uri v stolnico v Celje, na slovesno obhajanje 10. obletnice ustanovitve celjske škofije. Slovesno somaševanje škofov in duhovnikov bo vodil celjski škof dr. Stanislav Lipovšek, slavnostni nagovor pa bo imel mariborski nadškof metropolit Alojzi Cvikl. Lepo povabljeni k temu slavju.

 

ROMANJE NA MARŽARSKO: V času od 25. do 27. aprila bo potekalo romanje na Madžarsko. Prijavljene prosimo, da poravnajo prispevek romanja (160€) v župnišču ali zakristiji. Nekaj mest je še prostih. Čim prej se prijavite.

 

MOLITVENO SREČANJE ČLANOV ŽPS IN KLJUČARJEV

V ponedeljek ob 20. uri, lepo vabljeni člani ŽPS in ključarji na molitveno srečanje k Marjani Skale v Močle.

 

SREČANJE KRISTJANOV IN LJUDI DOBRE VOLJE: V Domu sv. Jerneja pri župnijski cerkvi v Vojniku bo srečanje z zanimivimi predavatelji, 9.4.2016 od 9.45 dalje.

 

OBNOVA ŽUPNIJSKE CERKVE

Pripravljamo se na obnovo župnijske cerkve. Prosimo, da po svojih močeh pomagate pri zbiranju sredstev za obnovo. Svoj prostovoljni dar lahko darujete v zakristiji, župnišču ali nakažete na poseben račun, ki je odprt pri Abanki: Župnija Šmarje pri Jelšah – obnova cerkve, Cesta na Sv. Rok 2, številka TRR: SI56 0510 0801 4146 278. Hvaležni Vam bomo za vsak Vaš dar.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV V mesecu aprilu skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov verniki iz Vrha in Močel.