POSTNI ČAS: V postnem času nas Cerkev spodbuja in vabi k spokornosti, k bolj poglobljeni osebni in skupni molitvi, zavestni odločitvi za dobra dela, obisku nedeljskega bogoslužja. Še posebej smo povabljeni, da v tem svetem letu, pristopimo k sveti spovedi.

BIBLIČNA SKUPINA: V sredo vabljeni na biblično skupino ob 19.30 uri.

 

MOLITEV KRIŽEVEGA POTA: Vsak postni petek pol ure pred večerno sv. mašo vabljeni k molitvi križevega pota v župnijsko cerkev. Vsako postno nedeljo ob 15. uri pa bomo molili križev pot med kapelicami k sv. Roku. V primeru slabega vremena bo križev pot v župnijski cerkvi. Lepo vabljeni k pobožnosti križevega pota.

 

MUZEJ BAROKA, KONCERT: V muzeju baroka bo v četrtek, 18.2.2016 ob 19. uri koncert z naslovom Angelski zvoki. Nastopila bo Tanja Vogrin, ki je ena redkih svetovnih interpretov, ki ob harfi tudi poje. Koncert sodi v sklop Muzejskega glasbenega abonmaja, vstopnice po 10 € pa so na voljo tudi za izven. Vabljeni!

SVETOLETNO ROMANJE V CELJSKO STOLNICO: V svetem letu smo vabljeni tudi na romanje. Tako bomo na tretjo postno nedeljo (28.2. ob 15. uri) poromali v celjsko stolnico skupaj kot kozjanski naddekanat. Že sedaj lepo povabljeni.

ROMANJE NA MADŽARSKO: V času od 25. do 27. aprila, bo potekalo romanje na Madžarsko. Letos mineva 1700 let od rojstva sv. Martina, ki je bil rojen na Madžarskem, hkrati bomo poromali tudi po poteh sv. bratov Cirila in Metoda. Cena romanja je 160€. Čim prej se prijavite.

OBNOVA NOTRANJOSTI ŽUPNIJSKE CERKVE: Dragi verniki in vsi ljudje dobre volje. Smo letu, ki s seboj prinaša obnovo notranjosti župnijske cerkve.  Prosimo, da po svojih močeh in zmožnostih pomagate pri zbiranju sredstev. Hvala za razumevanje in pomoč. Preteklo nedeljo ste za obnovo darovali 1.198€. Do sedaj smo za obnovo zbrali 58.194€ (od 450.000€). Bog povrni za vsak Vaš dar.

ČIŠČENJE ŽUPINIJSKE CERKEV IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu februarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Predence, Vinskega vrha, Cerovca, Kamenika in Ješovca.