BOŽIČNI BLAGOSLOVI DOMOV: V tem tednu bomo končali blagoslove vaših družin in domov. Svete maše bodo zopet kot običajno.

 

GOD SVETEGA ANTONA

V nedeljo goduje sv. Anton Puščavnik. Pri sv. Roku bo sv. maša ob 10.30 uri z blagoslovom mesnih izdelkov. V župnijski cerkvi svete maše ob 10.15 ne bo. Povabljeni k sv. Roku. V priemru sneženja bo maša kot običajno v župnijski cerkvi.

 

VEROUK

Zaradi božičnih blagoslovov verouka ne bo do 17. januarja. Veroučenci pa so v tem času vabljeni redno ob nedeljah k sv. maši.

 

BIBLIČNA SKUPINA

V sredo ob 19.30 uri, vabljeni na biblično skupino.

 

VERSKI TISK

Vabljeni, da obnovite naročnino na verski tisk. Prosim pohitite, ker moramo v tem mesecu plačati naročnino.

 

OBNOVA NOTRANJOSTI ŽUPNIJSKE CERKVE

Dragi verniki in vsi ljudje dobre volje. Vstopili smo leto, ki s seboj prinaša obnovo notranjosti župnijske cerkve. Prosimo, da po svojih močeh in zmožnostih pomagate pri zbiranju sredstev. Hvala za razumevanje in pomoč. Marija Venebovzeta pa naj nas vodi skozi pripravo na obnovo naše župnijske cerkve. Preteklo nedeljo ste v ta namen darovali 819,80€. Do sedaj smo za obnovo zbrali 53.070€ (od 450.000€)

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV

V mesecu januarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Dragomilega, Dola, Brecljevega, Draškovega sela in Jazbin.