SREČANJE SODELUJOČIH PRI ŽIVIH JASLICAH: Lepo vabljeni vsi, ki ste sodelovali pri pripravi živih jaslic in tudi drugi, na srečanje danes ob 17. uri v Kulturni dom.

VESELOIGRA MLADIH IZ ŽUPNIJE CELJE SV. JOŽEF: Mladi župnije Celje sv. Jožef bodo v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah v nedeljo 31. januarja ob 16. uri uprizorili veseloigro Vinka Koržeta; »Miciki je treba moža« v režiji Jožeta Planinška.  Vstopnine ni, so pa možni prostovoljni prispevki.

 

BIBLIČNA SKUPINA: V sredo ob 19.30 vabljeni na biblično skupino.

 

SVETOPISEMSKE URICE ZA NAJMLAJŠE: V soboto ob 9.uri lepo vabljeni vsi predšolski otroci na svetopisemske urice v nove veroučne prostore.

VERSKI TISK: Vabljeni, da obnovite naročnino, na verski tisk. Prosim pohitite, ker moramo v tem tednu poravnati naročnino.

 

OBNOVA NOTRANJOSTI ŽUPNIJSKE CERKVE

Dragi verniki in vsi ljudje dobre volje. Vstopili smo v leto, ki s seboj prinaša obnovo notranjosti župnijske cerkve.  Prosimo, da po svojih močeh in zmožnostih pomagate pri zbiranju sredstev. Hvala za razumevanje in pomoč. Marija Venebovzeta pa naj nas vodi skozi pripravo na obnovo naše župnijske cerkve.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV

V mesecu januarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Dragomilega, Dola, Brecljevega, Draškovega sela in Jazbin