TEDEN MOLITVE ZA EDINOST KRISTJANOV

Pred nami je Teden molitve za edinost med vsemi kristjani. Povabljeni smo, da z molitvijo in vsakdanjim krščanskim življenjem pričujemo za edinost med kristjani.

 

GOD SV. SEBASTJANA: V sredo je god sv. Sebastjana. Pri sv. Roku bo sveta maša ob 9. uri.

VEROUK: V tednu, ki je pred nami bo zopet reden verouk. Veroučenci, lepo vabljeni k verouku in nedeljski sveti maši.

MINISTRANTSKO SREČANJE: V petek ob 17. uri, vabljeni ministranti na ministransko srečanje. Spodbujamo tudi in vabimo nove ministratnte.

BOŽIČNI BLAGOSLVI; V preteklem tednu smo zaključili božične blagoslove vaših domov in družin. Hvala Vam za lepa srečanja in za vašo pozornost. Bog naj vas blagoslavlja in varuje.

SREČANJE SODELUJOČIH PRI ŽIVIH JASLICAH: Lepo vabljeni vsi, ki ste sodelovali pri pripravi živih jaslic, na srečanje prihodnjo nedeljo ob 17. uri v Kulturni dom.

VERSKI TISK: Vabljeni, da obnovite naročnino, na verski tisk. Prosim pohitite, ker moramo v tem mesecu poravnati naročnino.

OBNOVA NOTRANJOSTI ŽUPNIJSKE CERKVE: Dragi verniki in vsi ljudje dobre volje. Vstopili smo v leto, ki s seboj prinaša obnovo notranjosti župnijske cerkve. Prosimo, da po svojih močeh in zmožnostih pomagate pri zbiranju sredstev. Hvala za razumevanje in pomoč. Marija Venebovzeta pa naj nas vodi skozi pripravo na obnovo naše župnijske cerkve.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV

V mesecu januarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Dragomilega, Dola, Brecljevega, Draškovega sela in Jazbin.