OKTOBER MESEC  ROŽNEGA VENCA

Lepo povabljeni v mesecu oktobru k osebni in družinski molitvi rožnega venca, prav tako vabljeni k molitvi pred sveto mašo.

MOLITVENO SREČANJE ČLANOV ŽPS IN KLJUČARJEV

V ponedeljek ob 19.30 uri, vabljeni člani ŽPS in ključarji na molitveno srečanje pri kjlučarju Jankotu Zidarju, Šerovo 2.

MINISTRANTSKO SREČANJE

V četrtek ob 17.00 uri, ministranti vabljeni na srečanje.

VEČERNICE PRI SLOMŠKOVI KAPELI NA PIJOVCIH

V nedeljo ob 15. uri vabljeni k večernicam k Slomškovi kapeli na Pijovce.

DOBRODELNI KONCERT ZA CERKEV SV. JANEZA NA OREHOVCU

V nedeljo 11. oktobra, ob 15. uri, vabljeni v Marijino cerkev na Tinskem, na dobrodelni koncert za obnovo cerkve sv. Janeza na Orehovcu, ki stoji na meji med Zibiko in Sv. Štefanom. Cerkev je v takem stanju, da se bo podrla, če ne bo obnove. Koncert bosta izvajala Orkester slovenske policije in Slovenski oktet. Lepo povabljeni, da podprete rešitev propada cerkve sv. Janeza.

MOLITVENI SPOMINI ZA RAJNE

Počasi se bliža praznik Vseh svetih in vernih duš, ko se še posebej spominjamo naših rajnih staršev, bratov, sester, sorodnikov, dobrotnikov, prijateljev in znancev. Za kristjane ni dovolj, če se naših dragih rajnih spominjamo samo s svečami in rožami. Potrebno je, da živijo v spominu molitve.

Molitvene spomine za svoje drage rajne lahko napišete na poseben listič, ki ga vzamete v župnijski cerkvi. Listič boste lahko oddali v župnijski cerkvi ali pa osebno v zakristiji in župnišču. Dar, ki ga boste namenili ob tem je prostovoljen.

OBNOVA NOTRANJOSTI ŽUPNIJSKE CERKVE

Dragi verniki in vsi ljudje dobre volje. Smo v pripravi na obnovo notranjosti  župnijske cerkve.  Prosimo, da po svojih močeh in zmožnostih pomagate pri zbiranju sredstev. Hvala za razumevanje in pomoč. Marija Venebovzeta pa naj nas vodi skozi pripravo na obnovo naše župnijske cerkve.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu oktobru skrbijo za župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Prelog, Bobovega, Male Pristave.