ŠMARNICE

V mesecu maju lepo povabljeni k šmarnicam. Šmarnice so zjutraj ob 8. uri za odrasle in zvečer ob 19. uri za otroke in mladino. Še posebej povabljeni k šmarnicam letošnji prvoobhajanci in birmanci.

 

BIBLIČNA SKUPINA  je v sredo ob 20.uri v veroučnih prostorih. Vabljeni!

 

OBLETNICA CELJSKE ŠKOFIJE

Danes popoldne, lepo vabljeni ob 15. uri v Marijino cerkev v Celje ob 9-letnici naše škofije, k molitvi za duhovne poklice in sveti maši za našo škofijo.

 

SREČANJE STARŠEV BIRMANCEV

V torek ob 20. uri, lepo vabljeni starši letošnjih birmancev, na srečanje v veroučne prostore. To bo zadnje srečanje pred sveto birmo, ki bo v soboto 13. junija.

 

BINKOŠTI: Prihodnja nedelja je binkoštna nedelja, z njo zaključujemo letošnji velikonočni čas.

 

MINISTRATNSKO SREČANJE je v četrtek ob 17.30. Ministranti vabljeni!

 

SREČANJE ZAKONCEV JUBILANTOV

V nedeljo ob 15. uri, vabljeni vsi, ki v tem letu praznujete zakonski jubilej, v župnijsko cerkev k zahvalni sveti maši. Zaradi lažje priprave srečanja, vas prosimo za prijavo.

 

ROMANJE STREJŠIH IN BOLNIH NA BREZJE

Župnijska Karitas organizira romanje starejših in bolnih k Mariji Pomagaj na Brezje, v soboto 6. junija. Avtobus bo odpeljal izza Kulturnega doma ob 7.30 uri. Cena prevoza s kosilom je 20€. Prosimo, da se čim prej prijavite.

 

OBNOVA NOTRANJOSTI ŽUPNIJSKE CERKVE

Dragi verniki in vsi ljudje dobre volje. Smo v pripravi na obnovo notranjosti  župnijske cerkve.  Prosimo, da po sovjih močeh in zmožnostih pomagate pri zbiranju sredstev. Prosil bi vas, da bi, vsak ob nedeljah prispeval v puščico vsaj 1€ (to je ena kava), ob prvih nedeljah pa vsaj 2€. Seveda, to je prošnja, koliko kdo daruje je še vedno in bo svobodna odločitev vsakega posameznika. Hvala za razumevanje in pomoč. Marija Venebovzeta pa naj nas vodi skozi pripravo na obnovo naše župnijske cerkve.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV

V mesecu maju skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov verniki iz Zastranja in Šmarja.