ZAHVALA OB PRAZNKU VELIKE NOČI

Osrednji praznik velike noči je za nami. Hvala vsem, ki ste pripomogli k lepoti velikonočnih praznikov. Hvala našim pevcem, solistom, organistom, zborovodjem, ministrantom, godbenikom, mežnarju, vsem, ki ste očistili in okrasili cerkev ter postavili božji grob, pritrkovalcu, vsem dobrotnikom, ki ste prispevali dobrote za velikonočni zajtrk. Hvala tem in vsem, ki ste prišli in smo skupaj praznovali praznik Gospodovega vstajenja.

ROMANJE V MEDŽUGURJE

Vse, ki ste se prijavili za romaje v Medžugurje, prosimo, da v tem tednu poravnate prispevek za romanje.

VEROUK: V tem tednu je reden verouk.

OBNOVA NOTRANJOSTI ŽUPNIJSKE CERKVE

Dragi verniki in vsi ljudje dobre volje. Vstopili smo v leto priprave na obnovo notranjosti naše župnijske cerkve. Dela, ki nas čakajo so zahtevna, tako po načinu prave izbire pristopa k delom, še bolj pa po stroškovni in finančni plati. To bo za našo župnijo zelo velik zalogaj, saj župnija nima nobenih drugih virov dohodkov, kakor samo to kar verniki prostovoljno darujete pri svetih mašah.

Na vse vas dragi verniki in vse ljudi dobre volje se obračamo s prošnjo, da po sovjih močeh in zmožnostih pomagate pri zbiranju sredstev. Nekako dobro leto imamo čas, da s pomočjo vseh zberemo čim več finančnih sredstev, da bomo prihodnje leto lahko pričeli z obnovo. Darovi vsako prvo nedeljo v mesecu bodo namenjeni za obnovo župnijske cerkve. Prosil bi vas, da bi, če je možno, vsak ob nedeljah prispeval v puščico vsaj 1€ (to je ena kava), ob prvih nedeljah pa vsaj 2€. Seveda to je prošnja, koliko kdo daruje je še vedno in bo svobodna odločitev vsakega posameznika. Hvala za razumevanje in pomoč. Gre za našo župnijsko cerkev, zato res lepo prosim za pomoč. Marija Venebovzeta pa naj nas vodi skozi pripravo na obnovo naše župnijske cerkve. Na veliko noč ste za obnovo darovali 3.266,00€. Bog vam povrni.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV

V mesecu aprilu skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov verniki iz Vrha in Močel.