JEZUSOVO DAROVANJE V TEMPLJU – SVEČNICA

V ponedeljek je praznik Jezusovega darovanja v templju – Svečnica. Svete maše bodo ob 9. in ob 18. uri. Pri obeh sv. mašah bo blagoslov sveč, ki jih boste lahko vzeli za domov. Dar za svečo bo 1€.

 

GOD SV. BLAŽA

V torek je god sv. Blaža, škofa in mučenca. Pri sv. Roku bo sv. maša ob 8.30 uri, pri kateri bo podeljen blagoslov sv. Blaža, ki naj nas varuje bolezni v grlu in vsakega drugega zla. Ta dan v župnijski cerkvi ne bo sv. maše.

 

DELAVNICA IZDELOVANJA ROŽ IZ PAPIRJA

Župnijska Karitas nas v sredo ob 18. uri, lepo vabi na delavnice rož iz papirja.

 

PRVI ČETRTEK

Četrtek je prvi v mesecu, lepo vabljeni k molitvi pred Najsvetejše in k sv. maši za nove duhovne poklice.

 

PRVI PETEK

Petek je prvi v mesecu, lepo vabljeni k češčenju Srca Jezusovega in k sveti maši ob 9. in ob 18. uri. Ta dan bo obisk bolnikov na domu.

 

PRVA SOBOTA

Na prvo soboto vabljeni k večerni sv. maši po njej pa k tihi molitvi pred Najsvetejše.

VOLITVE NOVIH ČLANOV ŽPS

Pripravljamo se na volitve novih članov v Župnijski pastoralni svet, ki bodo 1. marca. Vsi boste povabljeni, da predlagate nekoga iz svoje oklice ali vasi, ki bo član ŽPS. ŽPS je župnikovo posvetovalno telo, ki načrtuje, usmerja in sodeluje pri pastoralnem življenju cele župnije. Čas, v katerega stopamo, bo vedno bolj potreboval ljudi, ki se bodo zavedali, da njihovo sodelovanje v župniji pomembno in nenadomestljivo. Zato vabljeni k sodelovanju, da bomo res izvolili ljudi, ki bodo z resnostjo in odgovornostjo sodelovali pri pastoralnemu življenju župnije.

 

OBNOVA STREHE NA CERKVI SV. MIKLAVŽA

Pripravljamo se na zamenjavo strehe na cerkvi sv. Miklavža. Zato se obračam na vas s prošnjo, da po svojih močeh pomagate z darovi. Bog naj vam povrne za vsak vaš dar.

ČIŠČENJE ŽUPINIJSKE CERKEV IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu februarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Predence, Vinskega vrha, Cerovca, Kamenika in Ješovca.

Vernikom iz Dragomilega, Dola, Brecljevega, Draškovega sela in Jazbin, ki ste v mesecu januarju skrbeli za cerkev in veroučne prostore, se lepo zahvaljujemo.