MINISTRATNSKO SREČANJE

V četrtek ob 16.30 ministranti lepo vabljeni na ministrantsko srečanje.

DELAVNICE IZDELOVANJA ROŽ IZ PAPIRJA

Župnijska Karitas vabi vse, ki bi se želeli naučiti in tudi tiste, ki že znate, izdelovati rože iz papirja. Povabljeni v sredo ob 18. uri v nove veroučne prostore.

FILMSKI VEČER

Lepo povabljeni na ogled filma z versko tematiko, ki bo v torek ob 19.uri v novih veroučnih prostorih.

SREČANJE ČLANOV ŽPS IN KLJUČARJEV

V četrtek po večerni maši, vabljeni člani ŽPS in ključarji na srečanje v župnišče. Glavna tema srečanje bo volitve članov ŽPS 1. marca 2015. Lepo vabljeni.

SVETOPISEMSKE URICE ZA NAJMLAJŠE

V soboto ob 9.uri vabljeni vsi predšolski otroci k svetopisemskim uricam v nove veroučne prostore pri župnišču. Res lepo povabljeni.

NAŠI RAJNI

Danes, v nedeljo, popoldne ob 13. uri, bo pogrebna sv. maša s pogrebom Štefana Pretkovića iz Mestinja. Spomnimo se ga v molitvi.

OBNOVA STREHE NA CERKVI SV. MIKLAVŽA

V lanskem letu smo s skupnimi močmi naredili novo streho na cerkvi sv. Tomaža. Vsem še enkrat Bog povrni. V tem letu pa bi radi naredili novo streho na cerkvi sv. Miklavža. Sami dobro veste, da če streha spušča, da objekt hitreje propada in se dela velika škoda. Zato se zopet obračam na vas s prošnjo, da po svojih močeh pomagate z darovi. Vaš dar prihodnjo nedeljo, ki je prva v mesecu, bo namenjen za novo streho na cerkvi sv. Miklavža. Bog naj vam povrne za vsak vaš dar.

 

ČIŠČENJE ŽUPINIJSKE CERKEV IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu januarju čistijo župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Dragomilega, Dola, Brecljevega, Draškovega sela in Jazbin.