NEDELJA KRISTUSA KRALJA VESOLJSTVA

Prihodnja nedelja je nedelja, Kristusa Kralja vesoljstva, zadnja nedelja v cerkvenem bogoslužnem letu.

ZAHVALNA NEDELJA PRI SV. ROKU

V nedeljo bomo pri sv. Roku ob 11.30 uri obhajali zahvalno nedeljo. Vabljeni!

SVETOPISEMSKI VEČER

V sredo zvečer ob 19.30 uri vabljeni na svetopisemsji večer v župnišče.

MINISTRANTSKO SREČANJE

V četrtek ob 16.30 uri bo ministransko srečanje in vaja v cerkvi. Ministranti lepo povabljeni.

MOLITEV ROŽNEGA VENCA IN MAŠE PO PODRUŽNICAH ZA NAŠE RAJNE

Ob petkih se bomo v molitvi spominjali naših rajnih in darovali zanje svete maše po naših podružnicah. V petek bo ob 19. uri pri sv. Barbari, kjer bo molitev rožnega venca in nato sveta maša za rajne po namenu spominov, še posebej za rajne iz vasi Vinski Vrh, Urleb, Kamenik, Cerovec, Ješovec. Lepo vabljeni k molitvi.

GOD SV. CECILIJE, ZAVETNICE CERKVENE GLASBE

V soboto 22. novembra, goduje sv. Cecilija, zavetnica cerkvene glasbe, cerkvenega petja, cerkvenih pevcev, organistov in zborovodij. Ob tej priložnosti čestitamo našim pevcem, zborovodjem in organistom ob njihovem prazniku. Izrekamo pa tudi iskreno hvaležnost za njihov trud, ki ga darujejo in vlagajo v pevske vaje in po svojih najboljših močeh lepšajo naša bogoslužja s petjem. Zato bo v soboto zvečer ob 18. uri sveta maša za vse pokojne pevce, pevke, zborovodje in organiste. Vabljeni k sveti maši.

ŽIVE JASLICE

V župniji se je zopet porodila želja, da bi za letošnji božič pripravili žive jaslice. Le te bodo mogoče, če boste pomagali po svojih močeh tudi vi.Tisti, ki ste pripravljeni pomagati in sodelovati pri ustvarjanju živih jaslic, vabljeni na srečanje v župnišče v torek zvečer ob 19.30 uri.

OBISK SV. MIKLAVŽA

Počasi se bliža sv. Miklavž, ki nas bo obiskal v na predvečer praznika v petek 5. decembra ob 16.30 uri v župnijski cerkvi.  Znamke lahko dobite v župnišču, pri verouku ali pa po mašah. Okvirna cena je 8 EUR. Če kdo ne zmore naj vseeno prijavi otroka, saj si moramo znati v teh časih pomagati. Lahko pa tudi kdo prispeva več, za tiste, ki ne zmorejo. Vsekakor pa ne pozabit prit prijavit.

NABIRKA ZA NAŠO ŠKOFIJO

Prihodnjo nedeljo bo vaš dar pri sv. maši namenjen za potrebe naše Celjske škofije. Bog povrni za vaš dar.

MARIJANSKI KOLEDAR, LISTNI KOLEDAR IN PRATIKA

Na knjižni polici v Mihaelovi kapeli ali župnijski pisarni so na voljo Marijanski koledar za prihodnje leto, listni koledar in Pratiko.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV

V mesecu novembru skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov verniki iz Sotenskega in Vodenovega.