GLEDALIŠKA IN FILMSKA IGRALKA MILADA KALEZIČ, NAŠA GOSTJA

Velikokrat se sprašujemo, če sta vera in družina vrednoti za vedno. Za obe pravijo, da sta v krizi. Mogoče je to razlog, da je OZN leto 2014 razglasil za leto družine. Prepričani smo, da vera podpira družino in da se v družini postavijo temelji vere. O družini in veri nam bo spregovorila Milada Kalezič, slovenska gledališka in filmska igralka, v sredo, 26. 2. 2014, ob 18. uri v avli Kulturnega doma v Šmarju pri Jelšah. Vabljeni, vstopnine ni!

 

MOLITE IN ČEŠEČNJE JEZUSA V NAJSVETEJŠEM ZAKRAMENTU V SOBOTO

Pred nami je prva sobota in molitev pred Najsvetejšim po večerni maši do 22. ure. Res smo vsi povabljeni k osebni, tihi molitvi. V križevi kapeli, na mizici, je na voljo zvezek v katerega lahko kdorkoli napiše svojo prošnjo, zahvalo. Poteh namenih se bo lahko tudi molilo pred Jezusom. Vsak bo lahko prebral in tudi po tem namenu molil. Molitev je hrana naši veri.

PRVA NEDELJA V MESECU

Prihodnja nedelja je prva v mesecu, zato bo vaš dar pri sveti maši namenjen za nove veroučne in pastoralne prostore. Bog povrni za vsak vaš dar.

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV

V mesecu marcu skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov verniki iz Predela in Senovice.

Vernikom iz Predence, Vinskega vrha, Cerovca, Kamenika in Ješovca, ki ste v mesecu februarju skrbeli za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov, se lepo zahvaljujemo.