VEROUK

Zaradi božičnih blagoslovov bomo z veroukom začeli s ponedeljkom 20. januarja. Do takrat pa lepo vabljeni, da pridno hodite k nedeljski sveti maši.

 

JEZUSOV KRST

Prihodnja nedelja je nedelja Jezusovega krsta, zato se bomo pri vseh nedeljskih mašah spomnili tudi našega krsta in obnovili krstne obljube.

 

MOŠKA PEVSKA SKUPINA ŠENTJURSKI FANTJE

Prihodnjo nedeljo bo pri sv. maši ob 9.uri pela moška pevska skupina Šentjurski fantje, ki prihaja iz Šentjurija blizu Grosupljega na Dolenjskem. Umetniški vodja je starosta slovenskega zborovskega petja Tomaž Tozon. Predstavili se nam bodo z mašo Kamila Maška in z nekaj starejšimi Božičnimi pesmimi. V skupini, ki šteje 12 pevcev je njihov najstarejsi clan g. Dernulc Saso velik del svoje mladosti prezivel v Predenci pri Smarju na kar ga vezejo posebej lepi spomini. Kot gostitelj se bo po masi predstavila tudi Vokalna skupina Freya iz Smarja, ki to leto praznuje 20 letnico.

BOŽIČNI BLAGOSLOVI

V tem času potekajo božični blagoslovi domov, zato bodo svete maše med tednom zjutraj ob 7.30 uri. V soboto bo maša ob 18.00 uri zvečer. Tudi prvi četrtek in petek ter obiski  bolnikov odpadejo. Če slučajno kdo želi blagoslov kako drugače, ali pa kakšno uro prej, naj to sporoči. Tam kjer se je kdo priselil, povprašajte, če želijo blagoslov doma.

 

VERSKI TISK:Vabim vas, da obnovite naročnino na verski tisk. Vabljeni tudi novi naročniki. Kdor pa ve, da ne bo več imel naročenega verskega tiska, naj prosim to tudi sporoči.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV

V mesecu januarju skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov verniki iz Dragomilega, Dola, Brecljevega, Draškovega Sela in Jazbin.