ŠMARJETNA NEDELJA NA SLADKI GORI

V nedeljo, 21. julija, bomo ob 10.30 uri obhajali Šmarjetno nedeljo na Sladki Gori. Naj prej bo telovska procesija, nato pa slovesna sveta maša, ki jo bo vodil srebrnomašnik Rok Metličar. Pri procesiji in sveti maši bo sodelovala godba iz Svetine, domači odrasli in otroški cerkveni pevski zbor. Lepo povabljeni na Sladko Goro.

SV. TOMAŽ

V soboto 20. julija, ob 15.30 uri lepo vabljeni k zahvalni sv. maši, k sv. Tomažu ob 10 letnici novih zvonov.

KRIŠTOFOVA NEDELJA

Prihodnja nedelja je Krištofova nedelja. Skupaj bomo prosili, da nam Bog na priprošnjo svetega Krištofa deli svoj blagoslov in nas varuje na vseh naših poteh. V svoje molitve bomo vključili vse udeležence v prometu – tudi naše misijonarje. Po vseh mašah bo blagoslov vozil. Vabim vas, da se radi udeležite blagoslova. Prosim vas tudi, da ob tej priložnosti pri svojem vozilu namenite v zahvalo za srečno prevožene kilometre svoj dar za misijonska vozila. Hvala vam, da s tem pomagate našim misijonarjem, da jim MIVA Slovenija lahko omogoči nakup vozil za uresničevanje njihovega poslanstva.

Naj vas vodi geslo:»Moj dar Boga slavi za vse prevožene poti!« »Z veseljem darujem – življenja rešujem!« Za spomin boste prejeli nalepko in molitveni kartonček. Hvala vam za vsak vaš dar!

LEPA NEDELJA PRI SV. ROKU

V nedeljo, 28. julija, bomo ob 10.30 uri, obhajali lepo nedeljo pri sv. Roku. Zato v župnijski cerkvi ne bo sv. maše ob 10.15 uri. Lepo vabljeni k sv. Roku.

POČITNIŠKI ORATORIJ

V času od 20. do 24. avgusta otroci vabljeni na počitniški oratorij. Prijavnice vzemite na prostoru za verski tisk.

ŽUPNIJSKO ROMANJE V MARIJO BISTRICO NA HRVAŠKO

V soboto, 31. avgusta. 2013, lepo povabljeni na enodnevno župnijsko romanje v hrvaško narodno Marijino svetišče v Marijo Bistrico na Hrvaško. Cena romanja s kosilom je 20€, ki jih poravnate ob prijavi. Lepo povabljeni na romanje.

ROKOVO POLETJE 2013, Godalni kvartet FEGUŠ

V petek, 19. julija  bo ob 20.uri v cerkvi sv. Roka v sklopu Rokovega poletja koncert priznanega godalnega kvarteta Feguš iz Maribora. Vstopnice lahko med drugim kupite tudi v župnišču in eno uro pred koncertom. Vljudno vabljeni!

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu juliju skrbijo za župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Dvora.