ZAKLJUČEK VEROUČNEGA LETA

Z današnjo nedeljo zaključujemo letošnje veroučno leto. Povabljeni, da tudi izven veroučnega obdobja ne pozabimo na nedeljsko sveto mašo. Želimo vam uspešen zaključek šolskega leta, nato pa lepe počitnice. V jeseni bomo z veroukom pričeli v ponedeljek 16. septembra 2013.

JUTRANJE MAŠE

Od jutri naprej bodo jutranje maše ob 7. uri in ne več ob 8. uri.

MOLITVENO SREČANJE ČLANOV ŽPS IN KLJUČARJEV

Jutri, v ponedeljek, ob 20. uri vabljeni čalni ŽPS in ključarji na molitveno srečanje v župnišče.

LEPA NEDELJA PRI SV. MIKLAVŽU

V nedeljo bo lepa nedelja s telovsko procesijo pri sv. Miklavžu ob 11.30 uri. Lepo vabljeni!

POČITNIŠKI ORATORIJ ZA OTROKE

V času od 20. do 24. avgusta bo potekal počitniški oratorij. Vzemite si prijavnico, ki jo najdete v cerkvi in jo čim prej oddajte. Otroci lepo vabljeni.

ROMANJE OSTARELIH IN BOLNIH NA BREZJE

V soboto 15. junija, bomo poromali na Brezje, kjer je srečanje ostarelih in bolnih. Avtobus bo izza kulturnega doma odpeljal ob 7. uri zjutraj. Posebej organiziranega kosila ne bo, zato imejte kaj s seboj, bo pa tudi po maši dovolj časa, da kaj pojeste na Brezju. Ob 13.30 uri bomo odšli iz Brezja in se bomo vračali preko Kamnika, povzpeli se bomo na Črnivec in se spustili v savinjsko dolino. Ustavili se bomo v župniji Marije, Morske zvezde v Novi Štifti pri Gornjem Gradu. Tu je bil dom in je tudi pokopan nekdanji šmarski župnik in dekan Jakob Rihter. Po večernicah pa se bomo odpravili domov. Cena romanja je 10€. Prosim, da se čim prej prijavite.

ROMANJE V MEDŽUGURJE

V času od petka 13. do nedelje 15. septembra 2013 bomo romali v Medžugurje. Cena romanja je 110€. Ob prijavi prosim posredujte osebne podatke in št. osebnega dokumenta. Vabljeni!

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE IN VEROUČNIH PROSTOROV

V mesecu juniju skrbijo za župnijsko cerkev in veroučne prostore verniki iz Koretnega, Konuškega in Šerovega.