ŠMARNICE

V mesecu maju lepo povabljeni k šmarnicam. Šmarnice bodo zjutraj ob 8. uri za odrasle in zvečer ob 19. uri za otroke in mladino. Res lepo povabljeni k sveti maši v času šmarnic. Vabimo tako odrasle kot otroke, še posebej letošnje prvoobhajance in birmance.

 

SREČANJE CERKVENIH PEVSKIH ZBOROV NAŠE DEKANIJE

Danes, v nedeljo 12. maja 2013 popoldan ob 15. uri, lepo vabljeni v župnijsko cerkev v Šentjur na srečanje cerkvenih pevskih zborov naše dekanije. Lepo povabljeni, da tudi tako izrazimo podporo in zahvalo pevcem, ki vsako nedeljo lepšajo naše bogoslužja.

BIBLIČNA SKUPINA

V torek ob 20. uri lepo vabljeni na biblični večer v župnišče.

 

SREČANJE ZA STARŠE BIRMANCEV

V četrtek po šmarnicah ob 20. uri, lepo povabljeni starši letošnjih birmancev na srečanje v veroučno učilnico. To bo zadnje srečanje pred sv. birmo, ki bo v soboto 8. junija 2013 ob 10. uri. Lepo povabljeni!

 

BINKOŠTI

Prihodnjo nedeljo je praznik binkošti. S tem praznikom zaključujemo letošnji velikonočni čas. Lepo povabljeni k prazničnim mašam.

 

SREČANJE ZAKONCEV JUBILANTOV

Vsi, ki v tem letu praznujete obletnico poroke, povabljeni v nedeljo 19. maja 2013 ob 15. uri k zahvalni maši v župnijsko cerkev. Zaradi lažje priprave, vas prosimo, da se do srede prijavite.

 

SREČANJE MOLIVCEV ZA DUHOVNE POKLICE ŠKOFIJE CELJE

V nedeljo popoldne ob 15. uri, lepo vabljeni k molitvi in sveti maši za duhovne poklice, ki bo v Marijini cerkvi v Celju. Ob 15. uri bo molitven ura, ob 16. uri pa sveta maša, ki jo bo vodil naš škof Stanislav Lipovšek.  Vsi lepo vabljeni k molitvi za nove duhoven poklice, saj jih tudi v naši škofiji primanjkuje.

 

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV

V mesecu maju skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov verniki iz Zastranja in Šmarja.