SREČANJE STARŠEV PRVOOBHAJANCEV

V torek ob 19.30 uri zvečer lepo vabim starše letošnjih prvoobhajancev na srečanje v veroučno učilnico, saj je do prvega svetega obhajila smo še dober mesec.

 

MARKOVA PROCESIJA

Na predvečer godu sv. Marka, evangelista, v sredo 24. aprila ob 19.30 uri, lepo vabljeni k Markovi procesiji k cerkvi sv. Miklavža in nato k sv. maši.

 

ROMANJE NA ČEŠKO

V času od 26. do 29. aprila bo potekalo romanje po Češki. Romarji obeh avtobusov se zberemo v Šmarju v petek 26. aprila zjutraj ob 0.30 uri, po molitvi in blagoslovu v cerkvi začenjamo romarsko pot. Romarji bodite pozorni na veljaven osebni dokument.

 

BLAGOSLOV MOTORISTOV IN MOTORJEV

V nedeljo bo po tretji maši blagoslov motoristov in motorjev.

 

SREČANJE ZAKONCEV JUBILANTOV

Vsi, ki v tem letu praznujete obletnico poroke, povabljeni v nedeljo 19. maja 2013 ob 15. uri k zahvalni maši v župnijsko cerkev. Vabljeni ste vsi zakonci, ki ste se poročili tukaj ali kje drugje in v tem letu slavite 5, 10, 15, 20, 25, …, 50, 55, 60 let ali morda celo več let poroke. Prav je, da se tudi Bogu zahvalimo za leta skupnega zakonskega življenja. Zato že sedaj povabljeni na to slavje. Jubilanti, ki ste vpisani v poročno knjigo naše župnije boste dobili domov še posebno vabilo. Tisti, ki ste bili poročeni v drugi župniji, pa prosim sprejmite to vabilo in se čim prej prijavite.

 

ROMANJE V MEDŽUGURJE

Turistična agencija Verbek organizira v času od 13.5. do 15.5.2013, romanje v Medžugurje.

Cena romanja je 115,00 eur. Informacije in prijave na telefon 041 748 894 (g. Verbek).

ČIŠČENJE IN KRAŠENJE ŽUPNIJSKE CERKVE TER VERUČNIH PROSTOROV

V mesecu aprilu skrbijo za čiščenje in krašenje župnijske cerkve ter veroučnih prostorov verniki iz Vrha in Močel.